Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nume surpriză pentru banca tehnică a Universităţii Craiova. Mihai Rotaru, obligat să se reorienteze după refuzul lui Mirel Rădoi

Nume surpriză pentru banca tehnică a Universităţii Craiova. Mihai Rotaru, obligat să se reorienteze după refuzul lui Mirel Rădoi

Fotbal

Comentarii

Fostul antrenor al celor de la Unirea Urziceni şi FCSB, israelianul Ronny Levy (54 de ani) este favorit să preia pe Universitatea Craiova.

Conform "Gazetei Sporturilor", patronul Universităţii Craiova, Mihai Rotaru, l-ar fi ofertat pe Ronny Levi, rămas liber de contract după respărţirea de Beitar Ierusalim, după ce l-ar fi refuzat actualul selecţioner al României, Mirel Rădoi.

Întrebat dacă va ajunge la Craiova, israelianul a ocolit diplomatic răspunsul: "Cine nu ar vrea să ajungă la un club puternic, de tradiţie? Ştiu că putea lua titlul în ultima etapă, cu CFR, dar clujenii au câştigat şi au luat campionatul. Cristiano Bergodi a plecat de la club şi deocamdată echipa este pregătită de Papură".

În România, Levy a ajuns în ianuarie 2010, când a preluat-o pe Unirea Urziceni. A bifat 26 de partide şi 1,35 puncte în medie pe meci, ieşind vicecampion, dar în vara aceluiaşi an s-a întors în Israel, unde a preluat-o pe Beitar. Al doilea său mandat în Liga 1, la FCSB, a fost unul scurt: 14 etape şi 1,43 puncte pe meci între 10.06.2011 şi 30.09.2011, când s-a produs despărţirea. 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare