Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Numele lui Alexander-Arnold l-a speriat pe un fan care a vrut să-i cumpere tricoul! :) Fotbalistul a avut o reacţie superbă

Numele lui Alexander-Arnold l-a speriat pe un fan care a vrut să-i cumpere tricoul! :) Fotbalistul a avut o reacţie superbă

Premier League

Comentarii

Un tânăr suporter al lui Liverpool a vrut să-şi cumpere un tricoul cu Alexander-Arnold, dar a renunţat după ce fost informat că imprimarea numelui costă o liră pentru fiecare literă. Jucătorul lui Liverpool i-a făcut însă o surpriză.

La doar 19 ani, Trent Alexander-Arnold este un star în devenire. Tânărul fundaş dreapta este titular la Liverpool, iar evoluţiile consistente i-au adus un loc în lotul Angliei pentru Cupa Mondială. Tricourile lui Alexander-Arnold sunt şi ele din ce în ce mai căutate. Însă nu toată lumea şi le permite.

Un tânăr suporter al lui Liverpool a vrut să-şi cumpere un tricou cu numele fundaşului dreapta. Însă a fost nevoit să se răzgândească după ce a fost informat că trebuie să achite pentru imprimare încă 16 lire, câte o liră pentru fiecare caracter. Fanul şi-a manifestat dezamăgirea pe Twitter şi mesajul a ajuns chiar la Alexander-Arnold, care i-a cerut datele pentru a-i trimite tricoul său.

Afla mai multe despre: trent alexander-arnoldliverpoolpremier league 

viewscnt
Articole similare