Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Numele mari din fotbal care au fost clienţi la clinica de transplant de păr a lui Cristiano. La ce intervenţie a fost supusă mama portughezului

Numele mari din fotbal care au fost clienţi la clinica de transplant de păr a lui Cristiano. La ce intervenţie a fost supusă mama portughezului

Diverse

Comentarii

Grupul Insparya, la care Cristiano Ronaldo deţine 50% din acţiuni, a deschis o nouă clinică de transplant de păr la Madrid. Clinici similare există deja în Portugalia, acolo unde s-au dus nume mari din fotbal, dar chiar şi mama fotbalistului de la Juventus.

Succesul clinicii din Madrid nu este asigurat doar de asocierea cu Ronaldo, dar şi cu fotbaliştii populari care deja au trecut pragurile ei şi au fost supuşi implantului de păr. Printre ei se numără Robert Pires, fostul mare fotbalist francez de la Arsenal; Raul Meireles şi Jose Bosingwa, foşti colegi cu Ronaldo la naţionala Portugaliei şi câştigători ai trofeului UEFA Champions League în sezonul 2011-2012, atunci când făceau parte din lotul lui Chelsea; Carlos Martins, Ruben Micael, dar şi legendarul fotbalist Paulo Futre.

La una dintre clinici a fost clientă şi Dolores Ribeiro, mama lui Cristiano Ronaldo, care a suferit un transplant de păr la nivelul sprâncenerol. 

35.000 de transplanturi a realizat clinica până acum. Un tratament durează şase ore şi costă între 4.000 şi 7.000 de euro.

Afla mai multe despre: transplant de parcristiano ronaldo 

viewscnt
Articole similare