Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nuno Espirito Santo, sancţionat de FA. Ce amendă a primit managerul portughez după ce l-a criticat pe arbitrul Lee Mason

Nuno Espirito Santo, sancţionat de FA. Ce amendă a primit managerul portughez după ce l-a criticat pe arbitrul Lee Mason

Premier League

Comentarii

Nuno Espirito Santo a fost amendat cu 25.000 de lire sterline şi a primit un avertisment din partea Federaţiei Engleze de Fotbal (FA), din cauza remarcilor sale vizavi de prestaţia arbitrului Lee Mason la meciul cu Burnley (1-2) din luna decembrie, transmite Reuters.

Managerul portughez l-a criticat pe Lee Mason după meci şi a adăugat că speră să nu mai arbitreze vreo partidă a lui Wolves şi că nu are calitatea necesară pentru a fi delegat la meciuri de Premier League.

FA a precizat într-un comunicat că lusitanul a admis că remarcile sale reprezintă o conduită inadecvată şi au avut un caracter jignitor la adresa lui Mason, afectând imaginea fotbalului.

Wolves ocupă locul 13 în Premier League cu 22 puncte din 17 meciuri, iar vineri o va înfrunta pe Crystal Palace în turul al treilea al Cupei Angliei.

Afla mai multe despre: espirito santo 

viewscnt
Articole similare