Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O actriţă cunoscută, detalii tulburătoare despre viaţa ei: "O parte din mine a murit în acea zi. M-a folosit, s-a distrat cu mine"

O actriţă cunoscută, detalii tulburătoare despre viaţa ei: "O parte din mine a murit în acea zi. M-a folosit, s-a distrat cu mine"galerie foto

Diverse

Comentarii

Actriţa Mena Suvari, cunoscută publicului pentru rolul său de Angela Hayes în "American Beauty", dezvăluit poveşti şi detalii tulburătoare despre viaţa ei.

Actriţa, cunoscută mai ales pentru rolul ei de Angela Hayes în filmul cu 5 premii Oscar, vorbeşte despre ea în cartea "The Great Peace". Mena Suvari a dezvăluit că a fost violată de prietenul fratelui ei mai mare când era în clasa a şasea. Actriţa, în vârstă de 42 de ani, susţine că prietenul, pe care îl numeşte KJ în cartea ei, a dus-o într-o cameră din casa familiei sale şi a violat-o când avea 12 ani, deşi ea s-a opus: "O parte din mine a murit în acea zi. M-a folosit, s-a distrat cu mine şi apoi m-a aruncat. Între vârsta de 12 şi 20 de ani am fost victima abuzurilor sexuale repetate”.

Ea a scris că s-a învinovăţit pentru că „a permis să se întâmple”. La vârsta de 16 ani, a întâlnit pe cineva pe care l-a numit Tyler în memoriile sale, susţinând că el a abuzat-o sexual şi emoţional în timpul relaţiei lor de trei ani.

După ce s-a mutat la Hollywood, ea a scris că un manager pe care îl avea, despre care spunea că este cineva pe care îl credea prieten şi protector, i-a provocat alte suferinţe. 

„Îmi amintesc că m-am gândit că aşa sunt relaţiile: ţipătul, abuzul...”, a scris ea. "Am simţit că am adus totul în vreun fel. De la KJ la Tyler, a fost un proces de distrugere". 

S-a vindecat prin actorie. A primit primul ei rol în 1997 în filmul Kiss the Girls. După ce s-a despărţit de managerul său, vedeta a întrerupt şi consumul de droguri.

Galerie foto cu Mena Suvari

 Galerie foto

Afla mai multe despre: mena suvari 

viewscnt
Articole similare