Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O adevărată nebunie pe piaţa transferurilor! Barcelona renunţă la doi jucători pentru prietenul lui Messi. Spaniolii au confirmat

O adevărată nebunie pe piaţa transferurilor! Barcelona renunţă la doi jucători pentru prietenul lui Messi. Spaniolii au confirmat

FC Barcelona

Comentarii

Suntem aproape în luna noiembrie şi marile cluburi din Europa deja îşi pregătesc planurile pentru perioada de transferuri din iarnă. Barcelona şi-a stabilit cele două ţinte şi este pregătită să renunţe la două staruri pentru a rezolva mutările.

Presa din Spania a anunţat că recent au existat întâlnirii între oficialii celor de la Barcelona şi Inter Milano şi nu doar cu ocazia meciului direct dintre cele două echipe. Şefii celor două grupări au o relaţie foarte bună şi pregătesc o adevărată nebunie pe piaţa transferurilor. 

Reţeta este simplă, la prima vedere. Barcelona vrea doi dintre titularii lui Antonio Conte şi este dispusă să renunţe la doi jucători importanţi. Catalanii îl vor pe Milan Skriniar ca o soluţie solidă în centrul defensivei, slovacul fiind dorit de toate cluburile mari de pe continent. Totodată, Barca îl doreşte şi pe Lautaro Martinez, atacantul care a înscris pe Camp Nou şi care are o relaţie foarte bună cu Lionel Messi, alături de care joacă la naţionala Argentinei. 

Ca monedă de schimb, Barcelona îl propune pe Ivan Rakitic la Inter, însă italenii sunt reticenţi cu privire la vicecampionul mondial. Vârsta mijlocaşului este principalul motiv pentru care Conte nu l-ar vrea pe Rakitic. Un alt jucător care ar putea ajunge pe San Siro este Arturo Vidal, jucătorul din Chile este plăcut de Beppe Marotta, oficialul lui Inter lucrând cu el pe când activa la Juventus. 

40 de milioane de euro este cota lui Lautaro Martinez, în timp ce Milan Skriniar este apreciat la 60 de milioane de euro pe site-ul de specialitate transfermarkt.com. 

Afla mai multe despre: barcelonainter 

viewscnt
Articole similare