Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O adversară a Simonei Halep din circuitul WTA are un nou antrenor

O adversară a Simonei Halep din circuitul WTA are un nou antrenor

Tenis

Comentarii

Jucătoarea australiană de origine rusă Daria Gavrilova, locul 54 WTA, va fi antrenată de australianul David Taylor, informează WTA.

Ea va începe colaborarea cu Taylor de la turneul de la Rabat, (29 aprilie - 4 mai). Cei doi vor evolua rezultatele colaborării în vară.

"Şi-a stabilit obiectivele, vrea să aibă un stil de joc mai bine definit, să-şi îmbunătăţească forehand-ul, să-şi folsoească mişcarea într-o manieră ofensivă, nu numai defensivă. Îmi place asta, că vrea să devină mai bine structurată ca stil de joc", a spus Teylor.

În vârstă de 25 de ani, Gavrilova a ocupat lcoul 20 WTA în august 2017, cea mai bună clasare din carieră.

Taylor, 46 de ani, a antrenat de-a lungul timpului jucătoare valoroase ca Martina Hingis, Ana Ivanovici, Jelena Ostapenko şi Samantha Stosur.

El a fost căpitanul nejucător al echipei de FedCup a Australiei între 2006 şi 2012, obţinând cele mai bune rezultate din istorie şi ducând formaţia din competiţia zonală în Grupa Mondială.

Anterior, Taylor a antrenat-o pe belgianca Elise Mertens, iar aceasta a obţinut cel mai bun rezultat al carierei luna trecută, când a învins-o pe Simona Halep, în finala de la Doha.

Afla mai multe despre: teniswta 

viewscnt
Articole similare