Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"O alegere nebună. Nu e logic!". Reacţie din interiorul lui Dinamo după schimbarea antrenorului | EXCLUSIV

"O alegere nebună. Nu e logic!". Reacţie din interiorul lui Dinamo după schimbarea antrenorului | EXCLUSIV
Comentarii

Invitat la Telekom Sport, Florin Răducioiu, team-managerul lui Dinamo, a vorbit despre plecarea lui Flavius Stoican şi revenirea lui Duşan Uhrin ca antrenor în Ştefan cel Mare. "Marele blond" a caracterizat mutarea făcută de "câini" drept "o alegere nebună".

"O alegere nebună. Nu e logic!". Reacţie din interiorul lui Dinamo după schimbarea antrenorului | EXCLUSIV

Dinamo l-a dat afară pe Flavius Stoican şi l-a înlocuit cu Duşan Uhrin. Team-managerul lui Dinamo, Florin Răducioiu, a vorbit la Telekom Sport despre această schimbare.

Fostul atacant din Ştefan cel Mare a spus că, dacă era după el, nu ar fi luat această decizie, ci l-ar fi susţinut în continuare pe Stoican. "Marele blond" a caracterizat mutarea făcută de conducerea lui Dinamo drept "o alegere nebună", ilogică.

Răducioiu a spus că a simţit, înainte de meciul cu CFR Cluj, că dacă Dinamo nu va obţine măcar un punct atunci antrenorul va fi schimbat: "Eu am vorbit ieri după amiază cu el, jumătate de oră, şi mi-a explicat cum era situaţia. El nu era neaparat să plece. Din lipsa rezultatelor voia sa plece. I-am spus sa stea, să se mai gândească. El a trebuit să găsească o soluţie pe care amiabilă. E vorba un pic de nebunie sa dai antrenorul afara după doua luni. Eu nu am participat la şedinţa. Era ceva ce trebuia sa rezolve ei trei.

A fost decizia a celor care se ocupă de Dinamo. A fost o presiune mare. Era oricum o presiune mare şi Flavius ştia la ce vine. Nu e logic, e o alegere nebună. Acest Mister (n.r - Duşan Uhrin) care a venit a salvat-o pe Dinamo. Eu am vorbit cu Muresan, dar e alegerea lor, nu pot să hotărăsc. Simţeam şi ştiam în mare că după meciul cu CFR, dacă nu obţinem un punct, se schimba antrenorul", a spus Florin Răducioiu.

Florin Răducioiu are încredere că Duşan Uhrin va fi omul potrivit pentru Dinamo şi s-a declarat optimist: "Pe multi jucatori ii cunoaşte. Jucătorii acum nu avut un rol, l-au susţinut mult pe Stoican, s-a creat o relaţie foarte bună, au fost şi ei surprinşi. Să vedem un pic cum va arată primul meci cu Rapid. N-am ce să zic acum, sunt optimist de felul meu", a mai spus fostul fotbalist din Generaţia de Aur.

Afla mai multe despre: dinamoraducioiuschimbareantrenor 

viewscnt
Articole similare