Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„O bat oriunde vrea ea”. Diana Belbiţă debordează de optimism înaintea luptei din UFC. Românca a făcut testul pentru COVID-19 şi a decolat spre Abu Dhabi | FOTO

„O bat oriunde vrea ea”. Diana Belbiţă debordează de optimism înaintea luptei din UFC. Românca a făcut testul pentru COVID-19 şi a decolat spre Abu Dhabi | FOTO
Comentarii

Diana Belbiţă (24 de ani) e gata să scrie istorie pentru România. Luptătoarea a plecat în Abu Dhabi, acolo unde va încerca să obţină prima victorie „tricoloră” în UFC. „Prinţesa războinică” are meci pe 15 iulie, împotriva Lianei Jojua, la UFC Fight Night 172. Înainte să decoleze, Belbiţă a acordat un interviu pentru presa de peste Ocean.

Diana Belbiţă a acordat un interviu pentru site-ul harcord.com, „Prinţesa războinică” dezvăluind cum a reuşit să se pregătească pe perioada pandemiei.

„Mă simt norocoasă că pot lupta în condiţiile de acum. Am avut parte de un training camp lung şi cu multă linişte. Liniştea din jurul meu, datorată pandemiei, m-a ajutat să mă focusez mai mult pe mine şi sa evoluez din punct de vedere sportiv”.

Belbiţă este în faţa celui de-al doilea meci în UFC. Pe primul l-a pierdut în faţa englezoaicei Molly McCann.

„Pentru mine trecutul e trecut. Eşecul primei mele lupte în UFC face parte din trecutul meu. Am evoluat foarte mult în ultimele luni şi sunt nerăbdătoare să arat asta lumii întregi”.

Românca e rezervată în ceea ce o priveşte pe următoarea ei adversară. Gruzina Liana Jojuja a câştigat până acum şapte lupte şi a pierdut trei.

„Nu îmi place să vorbesc despre adversarele mele înainte de luptă. Dacă vrei părerea mea despre Liana, o poţi obţine după ce vom lupta. Pot lupta cu Liana oriunde vrea ea, stand-up sau la sol. Evoluţia mea din ultima jumătate a anului este imensă. Sunt o nouă Diana acum”.

Deşi va lupta în Abu Dhabi, Belbiţă nu e îngrijorată de temperaturile mult mai ridicate în comparaţie cu cele din Canada. 

„Nu este prima dată când lupt la o tempertaură foarte ridicată, am mai făcut asta în trecut. M-am antrenat în aceleasi condiţii în care voi lupta în Abu Dhabi, luand în considerare fiecare factor, inclusiv temperatura ridicată şi fusul orar”.

Întrebată ce părere are despre restul meciurilor de pe card, „Prinţesa războinică” a refuzat să îşi dea cu părerea.

„Aş putea să îmi dau cu părerea despre luptele importante care urmează, dar prefer să nu o fac deoarece am un respect imens pentru toti aceşti luptători. Eu sunt doar o luptătoare la început de drum şi nu sunt în măsură să îmi exprim părerea despre unii dintre cei mai buni luptători din lume”.

Main event-ul galei UFC Fight Night 172 va consta în lupta dintre Calvin Kattar şi Dan Ige, la categoria pană. 

Pentru a ajunge în Emiratele Arabe United, Diana Belbiţă a trebuit să treacă un prim test pentru COVID-19. Acesta a ieşit negativ, iar românca a plecat spre Fight Island, din Las Vegas, alături de echipa sa din care fac parte antrenorul Alin „Kru” Hălmăgean şi luptătorul Kyle „The Monster” Nelson.

Afla mai multe despre: ufcdiana belbita 

viewscnt
Articole similare