Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O campioană mondială la fotbal feminin îl face praf pe Cristiano Ronaldo: "Ca jucător e unul dintre cei mai buni, dar ca om…"

O campioană mondială la fotbal feminin îl face praf pe Cristiano Ronaldo: "Ca jucător e unul dintre cei mai buni, dar ca om…"
Comentarii

Iubit de mulţi, dar şi detestat deopotrivă, Cristiano Ronaldo şi-a făcut un nou duşman. Este vorba despre Alex Morga, starul fotbalului feminin din SUA. Cei doi poartă o mai veche luptă de la distanţă.

Războiul dintre Alex Morgan şi Cristiano Ronaldo a început în lunia iulie, atunci când jucătoarea de fotbal a lăsat un mesaj dur pe un site de socializare: "Cristiano Ronaldo e simbolul corupţie". Totul a plecat de la acuzele pe care lusitanul le-a primit pentru un posibil viol din partea unei americance la finele anului 2018, iar acesta a primit un verdict favorabil de la tribunal chiar în această vară.

Zilele acestea, Morgan a revenit cu un nou atac la adresa lui Cristiano. Într-un interviu acordat celor de la Sports Ilustrated, fotbalista l-a caracterizat pe Ronaldo din două perspective, profesional şi uman: 

"În mesajul din luna iulie nu am vrut să dezvolt mai mult acest subiect. Cred că este important să susţinem femeile care sunt în situaţii vulnerabile, care nu au niciun sprijin. Ca jucător, Ronaldo e unul dintre cei mai buni din lume, dar ca om… Sunt de acord că Ronaldo face deliciul fanilor când e pe teren, însă asta nu are legătură cu ceea ce face sau ce a făcut ca bărbat", a declarat Alex Morgan. 

Cei doi au toate şansele să se întâlnească în curând. Alex Morgan a câştigat în acest an titlul mondial cu reprezentativa Statelor Unite ale Americii şi, la fel ca Ronaldo, câştigător al Ligii Naţiunilor cu Portugalia, va fi prezentă la gala "FIFA Best", din 23 decembrie, de la Milano. Americanca a comentat şi posibilitatea unei întâlniri cu cvintuplul Balon de Aur: 

"Nu voi trata special o posibilă întâlnire cu Ronaldo. Voi reacţiona ca în cazul oricărei persoane. Femeile vorbesc azi şi e important să le ascultăm. Mulţi se întreabă cine are dreptate în acest caz, însă când te uiţi la cazul lui Ronaldo şi vezi atâtea dovezi… Cred că banii au avut un rol în verdictul final", a declarat aceeaşi Alex Morgan. 

Alex Morgan nu a fost niciodată o fană a lui Cristiano Ronaldo, ea recunoscându-şi întotdeauna admiraţia pentru Lionel Messi. 

 

 

 

Afla mai multe despre: alex morgancristiano ronaldo 

viewscnt
Articole similare