Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O campioană mondială se căsătoreşte, după o relaţie de opt ani cu logodnicul ei: "M-a cerut de soţie pe podiumul de premiere"

O campioană mondială se căsătoreşte, după o relaţie de opt ani cu logodnicul ei: "M-a cerut de soţie pe podiumul de premiere"

Sporturi

Comentarii

Canotoarea Ionela Lehaci, devenita de curand campioana mondiala la dubla categorie usoara, trăieşte unul dintre cele mai importante momente din viata ei.

S-a căsătorit civil cu alesul inimii ei, Marius Cozmiuc, component al lotului national de canotaj. Relatia de iubire dintre cei doi dateaza de 8 ani. ''Ne intelegem excelent. Formam un cuplu de opt ani si pot spune ca ne completam reciproc ori de cate ori este cazul", a explicat Ionela Lehaci, in exclusivitate pentru site-ul telekomsport.ro.

Ionela a povestit si surpriza uriasa pe care Marius i-a facut-o atunci cand a cerut-o in casatorie. "Eram la Timisoara, pe podiumul de premiere, si acolo s-a intamplat totul. Am fost foarte emotionata", a mai spus Ionela Lehaci, care pentru momentul casatoriei civile a tinut sa imbrace o tinuta inedita. "Atat eu, cat si Marius am vrut sa ne infatisam in fata ofiterului starii civile imbracati in port popular", a explicat ea.

Mâine fac nunta mare

Mâine, la Suceava, Ionela si Marius se vor casatori si religios, urmand, apoi, sa faca o nunta  la care va fi prezenta toata floarea cea vestita a canotajului romanesc, in frunte cu Elisabeta Lipa, presedintele FR de Canotaj. "Vom respecta toate traditiile zonei, inclusiv jucatul gainii. Este un obicei respectat cu sfintenie in zona noastra. O femeie imbracata in straie populare  joaca o gaina fripta, in timp ce rosteste niste strigaturi de nunta", a incheiat ea. 

Afla mai multe despre: ionela lehacicasatoriemarius cozmiucinedit 

viewscnt
Articole similare