Experiențe împreună.
You are here:

O campioană mondială se căsătoreşte, după o relaţie de opt ani cu logodnicul ei: "M-a cerut de soţie pe podiumul de premiere"

O campioană mondială se căsătoreşte, după o relaţie de opt ani cu logodnicul ei: "M-a cerut de soţie pe podiumul de premiere"

Sporturi

Canotoarea Ionela Lehaci, devenita de curand campioana mondiala la dubla categorie usoara, trăieşte unul dintre cele mai importante momente din viata ei.

S-a căsătorit civil cu alesul inimii ei, Marius Cozmiuc, component al lotului national de canotaj. Relatia de iubire dintre cei doi dateaza de 8 ani. ''Ne intelegem excelent. Formam un cuplu de opt ani si pot spune ca ne completam reciproc ori de cate ori este cazul", a explicat Ionela Lehaci, in exclusivitate pentru site-ul telekomsport.ro.

Ionela a povestit si surpriza uriasa pe care Marius i-a facut-o atunci cand a cerut-o in casatorie. "Eram la Timisoara, pe podiumul de premiere, si acolo s-a intamplat totul. Am fost foarte emotionata", a mai spus Ionela Lehaci, care pentru momentul casatoriei civile a tinut sa imbrace o tinuta inedita. "Atat eu, cat si Marius am vrut sa ne infatisam in fata ofiterului starii civile imbracati in port popular", a explicat ea.

Mâine fac nunta mare

Mâine, la Suceava, Ionela si Marius se vor casatori si religios, urmand, apoi, sa faca o nunta  la care va fi prezenta toata floarea cea vestita a canotajului romanesc, in frunte cu Elisabeta Lipa, presedintele FR de Canotaj. "Vom respecta toate traditiile zonei, inclusiv jucatul gainii. Este un obicei respectat cu sfintenie in zona noastra. O femeie imbracata in straie populare  joaca o gaina fripta, in timp ce rosteste niste strigaturi de nunta", a incheiat ea. 

Comentarii
viewscnt
Articole similare