Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O campioană olimpică va juca baschet 3x3, noua disciplină olimpică, la Timişoara Streetball. Evenimentul are loc sâmbătă şi duminică

O campioană olimpică va juca baschet 3x3, noua disciplină olimpică, la Timişoara Streetball. Evenimentul are loc sâmbătă şi duminică

Baschet

Comentarii

Timişoara va fi pentru al treilea an consecutiv gazda unui turneu din cadrul circuitului naţional de baschet 3x3 Sport Arena Streetball. Timişoara Streetball va avea loc în zilele de 18 şi 19 mai la Shopping City, pe terenul care va fi amenajat în interiorul centrului comercial.

Tripla campioana olimpică Simona Amânar va fi duminică alături de participanţii la eveniment, care la rândul lor luptă pentru calificarea la Jocurile Olimpice. Amânar, alături Dan Păltinişanu, legenda baschetului bănăţean şi de alţi sportivi, vor susţine chiar de pe teren cea mai nouă disciplină olimpică. 
 
Baschetul 3x3 va debuta la Tokyo 2020, iar fiecare jucător participant la Timişoara Streetball punctează în clasamentul mondial. Punctele jucătorilor se contabilizează şi pentru ierarhia pe naţiuni, care este criteriu principal de calificare la Jocurile Olimpice. 
 
Atmosferă, prieteni, muzică, distracţie, premii şi bineînţeles mult baschet. Despre asta va fi vorba pentru două zile la Shopping City Timişoara. Echipe din Serbia, Ucraina şi România se vor duela pentru premii în valoare totală de peste 15.000 de lei, iar campioana la Open Masculin va încasa un cec în valoare de 1000 de euro. Peste 150 de jucători la toate categoriile s-au înscris în competiţie. 
 
Spectatorii vor avea la rândul lor şansa de a fi parte din acţiune, prin intermediul concursurilor organizate de-a lungul celor două zile de competiţie, care va anima zona centrală din Shopping City Timişoara.  
 
Pauzele dintre meciuri la fazele finale ale competiţiei, care vor avea loc duminică, vor fi animate de către membrii trupelor de la Şcoala de Dans Cristina Faur. 
 
De asemenea echipa de baschet în scaun rulant Tigrii Banatului va face o demonstraţie de voinţă şi determinare pe terenul de baschet, într-un moment special care va avea loc duminică după amiază. 
 

Afla mai multe despre: 3la3baschetsport arena streetball tour 

viewscnt
Articole similare