Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O echipă care se bate la titlu în Liga 1 a demarat "operaţiunea Marco Dulca". Unde poate ajunge internaţionalul de tineret

O echipă care se bate la titlu în Liga 1 a demarat "operaţiunea Marco Dulca". Unde poate ajunge internaţionalul de tineret
Comentarii

Universitatea Craiova este interesată de internaţionalul de tineret Marco Dulca, mijlocaş aflat sub contract cu echipa galeză Swansea City, anunţă ProSport.

Marco, în vârstă de 19 ani, este fiul fostului internaţional Cristi Dulca, care a pregătit-o pentru o scurtă perioadă, în acest sezon, pe formaţia de ligă secundă Energeticianul. În prezent, Marco Dulca evoluează la gruparea sub 23 de ani a clubului din Championship.

Internaţionalul de tineret, care nu a apucat să debuteze la prima echipă a lui Swansea, este dorit de Universitatea Craiova. Oltenii investesc tot mai mult în fotbaliştii români de perspectivă, iar după aducerea lui Alex Cicâldău, care s-a dovedit a fi una de succes, îl vor şi pe Marco Dulca.

Marco Dulca spune, însă, că nu ştie nimic de interesul oltenilor. "Nu ştiu nimic legat de o ofertă de la Universitatea Craiova pentru Marco, au fost interese în trecut, acum un an sau doi, dar nu s-au concretizat. În prezent, nu am absolut nicio idee despre vreo ofertă", a spus, pentru ProSport, Marco Dulca, fotbalist care şi-a prelungit de curând contractul cu Swansea pentru încă doi ani.

Afla mai multe despre: dulcaswansealiga 1 

viewscnt
Articole similare