Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„O echipă cu care ne batem la retrogradare” şi „Rimontada moldovenească”. Mircea Rednic debordează de optimism după victoria cu Sepsi | VIDEO

„O echipă cu care ne batem la retrogradare” şi „Rimontada moldovenească”. Mircea Rednic debordează de optimism după victoria cu Sepsi | VIDEO

CSM Poli Iași

Comentarii

Poli Iaşi răsuflă uşurat pentru moment. Moldovenii au învins-o cu 3-1 pe Sepsi şi au obţinut a doua victorie pe timp pe pandemie. Ca urmare a acestui rezultat, moldovenii sunt pe locul 5 în play-out, la egalitate de puncte cu ocupanta poziţiei de baraj, Hermannstadt. Succesul din Copou i-a dat aripi lui Rednic, care visează şi la o calificare miraculoasă în finala Cupei României.

„E o victorie muncită, meritată, mai ales repriza a doua, chiar dacă am înscris, am mai avut situaţii. Ne-am apărat foarte bine, ne-am organizat foarte bine, iar pe contraatac i-am surprins şi am reuşit să înscriem. Încă o dată, un meci foarte bun făcut de Kevin. Contează când ai un atacant care se bate şi ţine de minge şi crează spaţii pentru jucătorii din liniaa doua şi chiar din linia a treia, ai şanse multe de reuşite.

Asta e viaţa. Până acum n-am avut noroc. Am jucat bine, am ratat şi zero puncte. Se mai întoarce şi norocul.  Important e că am crezut în victoria de azi, cu o echipă bună, cu o echipă completă, nu cum au jucat etapa trecută”, a declarat Mircea Rednic după Poli Iaşi - Sepsi, scor 3-1.

Mircea Rednic le dă speranţe fanilor echipei din Copou. Deşi Poli a fost învinsă cu 5-1 în manşa tur, antrenorul moldovenilor vrea să întoarcă rezultatul şi să se califice în finala Cupei României.

„Îmi pare rău şi îmi cer scuze faţă de suporteri, în situaţia noastră, obiectivul Cupa a trecut pe planul doi. Dacă aveam echipa completă sau dacă se juca, dacă aveam pauză mai mare, ca să pot să folosesc echipa măcar 90% din titulari, altul era rezultatul de la Sepsi şi meciul de joi era poate mult mai interesant. Dar nu se ştie, n-aţi mai văzut rimontada moldoveancă... moldovenească. Remontada, rimontada. 

În Cupă... vine după aceea meciul cu Dinamo, o să vedem care e situaţia băieţilor, mai avem până joi. Oricum, v-am zis că noi respectăm, o să dau şansă clar şi la jucătorii care ua jucat mai puţin. E şi diferenţă mare, de-aia spun şi de-aia chiar îmi pare rău că am dat şansă la toţi, dar la Teo nu m-am uitat, la Axinte, şi Teo a arătat azi că e echilibrat, chiar dacă are o vârstă fragedă, e echilibrat, a dat siguranţă, în afară de câteva degajări, a dat siguranţă echipei şi chiar mă bucur pentru el, e un debut fericit pentru el şi pentru noi astăzi”, a adăugat antrenorul moldovenilor.

În campionat, următorul meci al ieşenilor este cu Dinamo, echipă învinsă de Poli cu 1-0 în luna martie.

„E o echipă cu care ne batem pentru salvarea de la retrogradare. Avem, din punct de vedere al moralului, pentru că am câştigat aici, cu 1-0, se joacă, cunosc foarte bine stadionul de acolo. O să fie un meci foarte greu şi un meci important. I-am băgat şi pe Sepsi în horă, ca să nu se relaxeze la meciurile următoare. 

Aştept mai mult sprijin, băieţii ăştia nu sunt plătiţi din februarie. Astăzi n-am oferit prime, deci n-am fost inspirat. Cred că e mai bine când nu ofer prime. Dar pe viitor mă gândesc, pentru că meciul cu Dinamo, pentru mine e un meci special”, a încheiat Rednic.

Afla mai multe despre: iasirednic 

viewscnt
Articole similare