Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O echipă de tineri români a lansat o aplicaţie inedită care îi ajută pe utilizatori să facă sport

O echipă de tineri români a lansat o aplicaţie inedită care îi ajută pe utilizatori să facă sport

Sporturi

Comentarii

ACTIV-X ofera o platforma sociala prin care membrii isi vor putea usura desfasurarea activitatilor fizice individuale sau de grup intr-o gama diversificata de sporturi. Acestia vor putea cauta in functie de anumite criterii relevante pentru profilul fiecaruia, atat experti in anumite sporturi, cat si parteneri de joc.

Platforma vizeaza mediul urban din Romania, incepand sa dezvolte piata activitatilor sportive cu marile orase ale tarii: Bucuresti, Constanta, Cluj, Brasov, Targoviste etc.

Membrii vor putea rezerva, singular sau in grup, pe site-ul www.activfix.com, din instructorii inscrisi in aplicatie sau se vor putea organiza in vederea practicarii unor sporturi de echipa.

"In prima faza vom lansa modulul de rezervare a instructorilor personali, urmand sa adaugam si alte facilitati pe masura ce ne vom dezvolta. Speram sa devenim optiunea preferata pentru practicarea sportului in Romania si sa ajutam la mobilizarea inspre un regim de viata mai activ!

Vom facilita accesul organizat la informatie si ne von alinia cu viteza de luare a deciziilor in societatea actuala prin constructia unei platfome bine organizate si intuitive din punctul de vedere al utilizatorilor. In acelasi timp platforma va permite unui numar mai mare de atleti si antrenori sa participe ca prestatori de servicii la diferite niveluri de pret, in functie de specializare, rating-ul acordat anterior de catre alti membrii etc.

Intocmai ca in cazul firmei Uber care a oferit unui numar mare de persoane posibilitatea sa asigure transportul persoanelor sau mai nou al comenzilor de mancare, ne dorim ca prin aceasta platforma sa extindem oferta de activitati sportive, a spus Mihai, co-founder ACTIV-X.

Afla mai multe despre: activ x 

viewscnt
Articole similare