Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”O echipă de top” e interesată de serviciile lui Deian Sorescu! În ce campionat ar putea ajunge căpitanul lui Dinamo

”O echipă de top” e interesată de serviciile lui Deian Sorescu! În ce campionat ar putea ajunge căpitanul lui Dinamo

Dinamo București

Comentarii

În urma prestaţiei de senzaţie pe care a avut-o împotriva Voluntariului, Deian Sorescu a intrat în atenţia mai multor cluburi importante din Europa.

Problemele financiare de la Dinamo continuă, iar clubul face ce poate pentru a mai strânge bani. Toţi jucătorii străini, dar şi mulţi dintre cei români au părăsit echipa, iar mai mult de jumătate din lot este compus din juniori. Deian Sorescu este unicul jucător cu adevărat nepreţuit rămas în Ştefan cel Mare, dar şi el este pe picior de plecare.

Căpitanul lui Dinamo a oferit câteva prestaţii senzaţionale în ultimii ani, dar niciuna ca cea din faţa Voluntariului. Sorescu a marcat un hat-trick în victoria 3-2 a ”câinilor” şi a atras atenţia mai multor cluburi importante din Europa.

”O echipă de top” e interesată de serviciile lui Deian Sorescu!

Vasile Miriuţă a dezvăluit că internaţionalul român este dorit în Ungaria, unde ”o echipă de top” s-a interesat de acesta. În ciuda acestei oferte, fostul antrenor al lui Dinamo crede că Sorescu va aştepta o propunere mai tentantă.

Sunt sigur că există oferte, ştiu de una şi de afară. Ştiu de interesul unei echipe din Ungaria pentru jucător, o echipă de top de acolo, dar probabil el aşteaptă altceva, din altă parte”, a declarat Vasile Miriuţă, pentru Look Sport.

Deian Sorescu este căpitanul lui Dinamo şi cel mai important şi valoros jucător din lot. Cu toate acestea, conducerea i-a pus un preţ de doar un milion de euro, din pricina marii nevoi de fonduri. În urmă cu câteva săptămâni, a fost dezvăluit că ”tricolorul” a avut o ofertă din Polonia, însă echipa interesată nu a atins pretenţiile financiare ale ”câinilor”.

Afla mai multe despre: deian sorescutransfer sorescuvasile miriuţădinamo 

viewscnt
Articole similare