Experiențe împreună.
You are here:

O echipă din Liga 1 s-a trezit că are o mulţime de fani în Siria. Transferul prin care a dat lovitura: ”Nu-l enervaţi, că vă loveşte blestemul poporului nostru!” :)

O echipă din Liga 1 s-a trezit că are o mulţime de fani în Siria. Transferul prin care a dat lovitura: ”Nu-l enervaţi, că vă loveşte blestemul poporului nostru!” :)galerie foto

Liga 1

Comentarii

Fanii sirieni au invadat pagina de Facebook al unui club din Liga 1 după ce o vedetă naţională s-a transfrat în Liga 1. FC Botoşani a ajuns la un acord cu Mahmoud Al Mawas şi s-a trezit pe pagina de Facebook cu o mulţime de comentarii venite din Siria.

Jucătorul Mahmoud Al Mawas este unul dintre cei mai apreciaţi jucători ai Siriei şi acest lucru se poate observa şi pe pagină de Facebook al lui FC Botoşani. Suporterii sirieni s-au grăbit să-i felicite pe cei de la FC Botoşani pentru transferul lui Al Mawas şi le-au transmis să aibă grijă de favoritul lor.

Pagina lui FC Botoşani, invadată de sirieni. Cum a dat Iftime lovitura

Toată isteria a pornit după ce publicaţia Syria Pro Sport a anunţat că Mahmoud Al Mawas s-a înţeles cu FC Botoşani. Jucătorul în vârstă de 27 de ani a rămas liber de contract după ce s-a despărţit de Umm Salal şi îşi va continua cariera în Liga 1. Mahmoud Al Mawas a ajuns la un acord cu FC Botoşani, dar aşteaptă viza pentru România.

Vestea i-a încântat pe fanii lui Mahmoud Al Mawas, unul dintre cei mai apreciaţi jucători sirieni. Suporterii au luat cu asalt pagina de Facebook a lui FC Botoşani şi au scris acolo comentarii pline de entuziasm. Printre altele, sirienii le-au transmis celor de la FC Botoşani că au dat lovitura pe piaţa transferurilor, dar le-au certu să aibă grijă de favoritul lor.

Cine este Mahmoud Al Mawas, sirianul transferat de FC Botoşani

Născut în Hamah, Mahmoud Al Mawasa început fotbalul la Al Karamah, în ţara sa. În 2012 s-a transferat la Al Riffa (Bahrain) şi a mai jucat ulterior la Al Arabi (Kuweit), Faisaly (Arabia Saudită), Al Muharraq (Bahrain) şi Umm Salal (Qatar). Este un jucător de atac şi cota lui este de 675.000 de euro. Mahmoud Al Mawas are 68 de selecţii la naţionala Siriei, pentru care a marcat de 11 ori.
 

viewscnt
Articole similare
Momente cumplite la Roma. Simona s-a accidentat groaznic si a iesit plangand de pe teren. Romanca...