Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O echipă din Liga I face un transfer istoric! Cine este fotbalistul care e aproape de o mutare în La Liga: ”Îl monitorizează de multă vreme”

O echipă din Liga I face un transfer istoric! Cine este fotbalistul care e aproape de o mutare în La Liga: ”Îl monitorizează de multă vreme”

CSM Poli Iași

Comentarii

Într-o perioadă în care toate privirile din perioada de mercato sunt aţintite spre FCSB, CFR şi Dinamo, un alt club din Liga I ar putea da o lovitură incredibilă.

CSM Poli Iaşi este foarte aproape de o lovitură importantă pe piaţa transferurilor! Trupa lui Flavius Stoican poate trimite un jucător direct în prima ligă din Spania.

Mijlocaşul Kamer Qaka a impresionat în prima parte de campionat la Iaşi, iar acum ar putea prinde transferul carierei. Fotbalistul este monitorizat de Getafe, iar impresarul acestuia spune că sunt şanse importante ca mutarea să se concretizeze.

Eu l-am propus pe Qaka la Getafe, iar clubul spaniol îl monitorizează deja. Eu zic că sunt şanse foarte mari ca acest transfer să se realizeze la vară. Qaka are calitate să joace în Primera Division. Din surse sigure ştiu că mai este monitorizat de Las Palmas. Chiar eu am discutat cu oficiali ai acestui club şi mi-au confirmat că îl monitorizează pe Qaka”, a declarat Sergiu Dan.

Afla mai multe despre: transferqakapoli iasi,  

viewscnt
Articole similare