Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O echipă din Spania este interesată de serviciile lui Alex Băluţă: ”Ar avea de unde să plătească 3 milioane de euro”

O echipă din Spania este interesată de serviciile lui Alex Băluţă: ”Ar avea de unde să plătească 3 milioane de euro”

Superliga

Comentarii

Gică Craioveanu este de părere că Alexandru Băluţă ar trebui să rămână la Craiova până în vară şi apoi ar putea prinde un transfer în străinătate, chiar şi în Spania. Mijlocaşul lui CS U Craiova este dorit de FCSB.

Gigi Becali a anunţat că este dispus să plătească 2,5 milioane de euro pentru Alex Băluţă, în condiţiile în care mijlocaşul de 24 de ani are o clauză de reziliere de 3  milioane de euro. Însă Gică Craioveanu este de părere că Băluţă ar trebui să aibă alt traseu.

Atacantul care a făcut carieră în campionatul Spaniei spune că Băluţă ar trebui să rămână la CS U Craiova până în vară, să facă performanţă în Liga 1, caz în care ar avea o cotă mai bună. Craioveanu susţine că Getafe ar fi interesată de Băluţă şi ar putea să plătească 3 milioane de euro în vară.

”Sfatul meu este să rămână la Craiova, fără discuţii. Eu zic că fotbalul pune pe fiecare unde îi e locul. Alex Băluţă să rămână la Craiova până în vară, să lupte pentru campionat, să joace la echipa naţională, că este foarte important şi după aia alta îi va fi cota. Getafe ar avea de unde să plătească 3 milioane de euro pe el. Păi dacă plăteşte vreo 50 de milioane pe sezon televiziunea, cred că ar avea de unde să plătească. În Spania sunt alţi bani”, a declarat Gică Craioveanu pentru Pro X.

Afla mai multe despre: cs u craiovagica craioveanualex balutafcsb 

viewscnt
Articole similare