Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O echipă din Superligă a rămas fără preşedinte: „Ies din scenă, dar sufletul meu rămâne aici! Etern!”

O echipă din Superligă a rămas fără preşedinte: „Ies din scenă, dar sufletul meu rămâne aici! Etern!”

CSM Poli Iași

Comentarii

Ciprian Paraschiv a anunţat că nu va mai fi preşedintele lui Poli Iaşi, chiar după victoria cu Farul, scor 3-1.

O echipă din Superligă a rămas fără preşedinte: „Ies din scenă, dar sufletul meu rămâne aici! Etern!”

Oficialul a făcut anunţul chiar pe pagina sa de Facebook, unde a ţinut să le mulţumească tuturor suporterilor pentru sprijinul acordat.

„Declaraţie de dragoste. Colaborarea mea cu Politehnica Iaşi din funcţia de preşedinte executiv a ajuns la final, povestea noastră de dragoste rămâne aceeaşi. Am promis la momentul instalării că voi face un pas înapoi când voi simţi că nu mai pot ajuta clubul inimii mele sau când prezenţa mea, în contexte create de alţii, îi poate genera probleme: mă ţin de cuvânt. 

Simt, nu ştiu de ce, că până şi despărţirea «din acte» e doar o schimbare vremelnică. Dar, la acest moment, şterg toate minciunile care mi-au fost spuse în faţă, toate mizeriile şi atacurile mârşave la care am fost supus. Păstrez doar amintirile frumoase.

Ciprian Paraschiv: „Le mulţumesc din inimă adevăraţilor suporteri!”

Am reuşit să salvez echipa de la o retrogradare (în 2021, când Poli a retrogradat, alte persoane conduceau!), am evitat falimentul, făcând profit în an pandemic, am fost şi sunt unul dintre principalii creditori ai clubului, am sprijinit lansarea a doi antrenori, Daniel Pancu şi Andrei Cristea (ce nedrept au fost trataţi şi ei!), care sunt convins că vor ajunge mari. Şi câte altele... 

Chiar dacă am regretul că puteam împlini mult mai multe dacă eram sprijinit, aşa cum mi s-a promis, azi păstrez fruntea sus, cu argumente. Am făcut şi greşeli, am avut încredere prea mare în anumiţi oameni, însă conştiinţa mi-e curată! Nu am nici cel mai mic regret că am renunţat la avantaje, poziţii, bani pentru cel mai frumos club din lume. Am slujit Poli cu acelaşi devotament pe care l-am avut şi ca jucător. 

Le mulţumesc din inimă celor fără de care Politehnica ajungea de mult la groapa de gunoi a istoriei, suporterilor adevăraţi ai echipei, şi îi felicit din suflet pentru zbaterile lor de a onora memoria truditorilor fotbalului local şi de a păstra identitatea Poli: un adevărat simbol al Iaşului. Preşedintele iese din scenă, dar sufletul meu rămâne aici! Te iubesc, Poli! Etern!”, a fost mesajul postat de Ciprian Paraschiv.

Afla mai multe despre: poli iasiciprian paraschivsuperliga 

viewscnt
Articole similare