Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O echipă din Turneul celor 6 Naţiuni schimbă din temelii | Vrem să devenim naţiunea dominantă în sportul cu balonul oval

O echipă din Turneul celor 6 Naţiuni schimbă din temelii | Vrem să devenim naţiunea dominantă în sportul cu balonul oval

Rugby

Comentarii

Vrem să devenim naţiunea dominantă în rugby şi nu vom avea nicio scuză dacă nu vom reuşi acest lucru, a declarat preşedintele Federaţiei engleze de rugby, Steve Brown. Acesta i-a succedat în funcţie lui Ian Richie şi spune că are ambiţii mari în ceea ce priveşte sportul cu balonul oval.

''Vrem să câştigăm toate competiţiile în care vom fi implicaţi. Aici nu mă refer doar la naţionala masculină ci şi la cea feminină şi la toate reprezentativele Angliei implicate în diverse competiţii. Este răspunderea mea să atingem aceste obiective. Anglia nu va avea scuze dacă nu va fi naţiunea dominantă în rugby'', a spus Brown.

Naţionala ''trandafirului'' se află pe locul secund în ierarhia mondială, după campioana mondială en titre, Noua Zeelandă.

De când australianul Eddie Jones a preluat banca tehnică a a primei reprezentative a Angliei (2015), aceasta nu a suferit decât o înfrângere în partidele internaţionale, în ediţia trecută din Six Nations, în faţa Irlandei.

Afla mai multe despre: rugbyturneul celor 6 natiuniangliabrownian richiebalonul oval 

viewscnt
Articole similare