Experiențe împreună.
You are here:

O echipă din Turul Franţei, jefuită de bunuri în valoare de 45.000 de euro

O echipă din Turul Franţei, jefuită de bunuri în valoare de 45.000 de euro

Ciclism

Comentarii

O cameră dintr-un hotel din Blagnac, din apropiere de Toulouse, a fost spartă de hoţi, miercuri seară, fiind furate bunuri în valoare de 45.000 de euro, informează presa franceză.

În cameră erau cazaţi reprezentanţi ai echipei Lotto Soudal, participantă în turul Franţei. Furtul a avut loc înaintea orei locale 21.00, după sosirea din etapa a XI-a.

"Echipa Lotto Soudal a fost victima unui furt, miercuri seară, cu puţin înainte de ora 21.00. Reprezentanţi ai echipei erau cazaţi într-un hotel din apropierea aeroportului, în care se mai aflau alte două echipe, care nu au avut probleme. Au fost furate bunuri care se ridică la valoarea de 45.000 de euro, constând în echipament video şi informatic", au precizat organizatorii Turului Franţei.

Un purtător de cuvânt al echipei a confirmat furtul din camera unui cameraman, dar nu a oferit alte detalii.

Etapa a XI-a a Turului Franţei, desfăşurată între Albi şi Toulouse, pe o distanţă de 167 de kilometri, a fost câştigată la sprint de australianul Caleb Ewan de la Lotto Soudal. Francezul Julian Alaphilippe (Deceuninck) şi-a păstrat tricoul galben.

Rutierii urcă, joi, în Munţii Pirinei, în etapa a XII-a, care se va desfăşura între Toulouse şi Bagneres-de-Bigorre (209,5 km).

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe