Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"O echipă tristă. Nu meritam să câştigăm! Am tremurat la ocaziile lor". Florin Răducioiu, analiză tăioasă după România - Islanda 0-0 | EXCLUSIV

"O echipă tristă. Nu meritam să câştigăm! Am tremurat la ocaziile lor". Florin Răducioiu, analiză tăioasă după România - Islanda 0-0 | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Florin Răducioiu (50 de ani), fostul mare atacant al naţionalei României, a comentat la Telekom Sport egalul cu Islanda (0-0), care scade şansele de calificare la barajul pentru Campionatul Mondial din 2022. "Marele blond" a spus că tricolorii au arătat ca o echipă tristă şi nu meritau să câştige.

"O echipă tristă. Nu meritam să câştigăm! Am tremurat la ocaziile lor". Florin Răducioiu, analiză tăioasă după România - Islanda 0-0

România n-a putut câştiga, în Ghencea, contra Islandei şi să se asigure că rămâne la mâna sa în calculele calificării la barajul pentru CM 2022. Tricolorii au ratat şanse importante de gol, însă scorul a rămas alb, astfel că acum tricolorii lui Mirel Rădoi tremură. În direct la Telekom Sport, Florin Răduiociu a comentat tăios rezultatul şi jocul echipei.

Răducioiu a spus că România a arătat ca o echipă tristă şi că nu merita să câştige partida, în ciuda ocaziilor, pentru că a jucat cu frică.

"O echipă tristă, nu mă aşteptam la un astfel de joc din partea României. Mă aşteptam mai mult de la Hagi, de la jucătorii care trebuiau să ia acţiuni individuale. Să câştigăm meciul. Jocul colectiv nu a funcţionat, mă aşteptam la un ritm mai mare. Am fi riscat, dar trebuia să câştigăm. Echipă tristă, niciodată nu mi-a dat încredere că putem câştiga. Mă aşteptam mai mult din punct de vedere individual, colectiv. Am riscat să şi pierdem, am tremurat un pic la ocaziile lor în prima repriză. Mi se pare un rezultat corect, nu am meritat să câştigăm", a spus Florin Răducioiu, la Telekom Sport.

Florin Răducioiu e atacantul Generaţiei de Aur, cu 40 de selecţii şi 21 de goluri.

Ca să-şi asigure calificare la barajul pentru Mondialul din Qatar, România are nevoie neapărat de victorie cu Liechtenstein şi ca Macedonia de Nord să nu câştige contra Islandei în ultima etapă din preliminarii.

Afla mai multe despre: romaniaislandaflorin raducioiu 

viewscnt
Articole similare