Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O firmă ar fi cerut insolvenţa clubului Dinamo în instanţă! Anunţ de ultim moment dinspre "Ştefan cel Mare"

O firmă ar fi cerut insolvenţa clubului Dinamo în instanţă! Anunţ de ultim moment dinspre "Ştefan cel Mare"

Dinamo București

Comentarii

Veşti de ultim moment vin dinspre Dinamo Bucureşti, după finalul sezonului. O firmă de securitate i-ar fi cerut insolvenţa, după ce ar fi formulat cererea în instanţă.

Dinamo se confruntă cu datorii acumulate atât de Pablo Cortacero, cât şi de foşti acţionari, iar clubul a fost ţinut pe linia de plutire, în acest sezon de banii strânşi de DDB. Pentru noul sezon, "câinii" pregătesc schimbări, salarii plafonate, reduceri de buget. 

Dinamo, din nou în insolvenţă?

Fanatik susţine că o firmă de securitate a cerut intrarea în insolvenţă a clubului Dinamo Bucureşti şi a depus actele pe 9 iunie la Secţia a VII-a Civilă din cadrul Tribunalului Bucureşti.

Ar fi vorba despre Securikas Vector Sistem SRL, înregistrată pe 5 martie 2014, care nu a înregistrat niciun venit în 2019. 

Sursa citată a mai notat că oficialii "câinilor" ar fi pregătit deja actele pentru intrarea într-o nouă insolvenţă, mai ales că legea le permite această mutare. Peste Dinamo au trecut cinci ani de la ieşirea din insolvenţa din perioada lui Ionuţ Negoiţă. 

În 2014, fostul acţionar a cerut instrarea în insolvenţă a clubului, pentru a mai scăpa de presiunea datoriilor acumulate în timp. 

Dinamo are probleme şi cu jucătorii

Dinamo are de scos mulţi bani din buzunare. Din informaţiile Telekom Sport, ar fi ajuns în contabilitate notificări de la anumiţi jucători, dar şi de la personalul admnistrativ. Ultimii intraţi pe listă care îşi cer banii sunt: Florin Bejan, Robert Moldoveanu, Ricardo Grigore şi Cătălin Măgureanu, Marius Iorga, scouter, şi Radu Birlica, director de marketing. Pe lângă Alexia Garcia, Borja Valle, Roman Rene Hinojo, Abdoulaye Ba, care erau deja trecuţi pe listă.

Cea mai mare sumă o cere Izma Lopez, nu mai puţin de 400 de mii de euro!

Afla mai multe despre: dinamo bucurestidinamo bucuresti insolventadinamo insolventa firma 

viewscnt
Articole similare