Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O formaţie de tradiţie din România e pe punctul de a dispărea pentru a patra oară în ultimii şapte ani: ”Desfiinţăm echipa într-o săptămână”

O formaţie de tradiţie din România e pe punctul de a dispărea pentru a patra oară în ultimii şapte ani: ”Desfiinţăm echipa într-o săptămână”

Fotbal intern

Comentarii

Continuatoarea Gloriei Bistriţa, ACS Unu Fotbal Club Gloria este pe punctul de a se desfiinţa după ce a pierdut finanţarea.

ACS Unu Fotbal Club Gloria este pe cale de dispariţie, în urma pierderii finanţării. Echipa care le făcea viaţa grea formaţiilor tradiţionale pe vremea lui Jean Pădureanu este pe punctul de a dispărea pentru a patra oară în ultimii şapte ani.

Gloria Bistriţa e pe punctul de a se desfiinţa pentru a patra oară în ultimii şapte ani

Preşedintele Ioan Horoba, fost vicepreşedinte în perioada de aur a echipei, le-a dat vestea proastă fanilor, spunând că nu mai are nicio opţiune pentru întreţinerea financiară a formaţiei. După un sezon respectabil în Liga 3, terminat pe poziţia a treia în seria Gloriei, în spatele echipelor din Baia Mare şi Zalău, Bistriţa va rămâne, probabil, din nou, fără echipă de fotbal.

”Consiliul Judeţean ne-a ajutat să ducem la capăt acest campionat. Şi să-l încheiem fără nicio datorie la nimeni. Însă deja ar trebui să pregătim campionatul următor. În următoarele zile expiră contractele multor jucători din lot şi nu ne mai putem premite prelungirea lor.

E clar că dacă nu primim sprijin de la Primărie, nu mai putem continua. Şi deocamdată n-am primit niciun semn, deşi am dat numeroase mesaje de ajutor. Consiliul Judeţean ne-a anunţat că nu ne mai poate sprijini şi că ar fi rândul Primăriei.

Din păcate, suntem hotărâţi să desfiinţăm echipa într-o săptămână, dacă nu găsim în Primărie nicio rază de speranţă. Am îngrijit gazonul ca pe vremuri. Acum e la nivelul Ligii 1. Vestiarele şi spaţiile de la tribuna a doua arată bine, le-am conservat cu eforturi mari. Pe pistă, lumea aleargă în mod civilizat.

Am supravegheat toată activitatea din stadion, am făcut curăţenie, am scos tone de gunoaie. Dar nu mai putem face asta. Stadionul va rămâne de izbelişte. Am 71 de ani şi nu mă mai duc cu cerşitul. Am adus echipa asta până aici cu nişte eforturi mari şi aproape că sunt la zi cu toate plăţile.

Îmi pare rău după ea, după stadion, dar nu am nicio variantă. Mare păcat, pentru că vor trece mulţi ani până vom ajunge din nou în acest punct”, a declarat Horoba, pentru sportulbistritean.ro.

Afla mai multe despre: liga 3gloria bistriţaacs unu fotbal club gloria 

viewscnt
Articole similare