Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O formaţie din Liga 1 vrea să le ia faţa celor de la Petrolul şi Voluntari şi să obţină semnătura lui Constantin Budescu! Răspunsul ”Magicianului”

O formaţie din Liga 1 vrea să le ia faţa celor de la Petrolul şi Voluntari şi să obţină semnătura lui Constantin Budescu! Răspunsul ”Magicianului”

FC Voluntari

Comentarii

Constantin Budescu se apropie de finalul înţelegerii cu FC Voluntari şi este dorit insistent de echipa sa de suflet, Petrolul. Pe lângă oferta ”lupilor galbeni”, formaţia ilfoveană i-a propus la rândul ei prelungirea, în timp ce şi o altă formaţie din Liga 1 ar fi intrat în cursa pentru semnătura lui.

Constantin Budescu a revenit în Liga 1 la începutul actualului sezon, când Gigi Becali l-a convins pe ”Magician” să lase Arabia Saudită pentru Bucureşti.

În prima perioadă petrecută la club, Budescu făcuse senzaţie în roş-albastru, iar întoarcerea sa a fost primită cu entuziam din partea fanilor.

Totuşi, istoria nu s-a repetat, iar internaţionalul român nu a reuşit să se impună la Bucureşti, ba chiar a ajuns să fie criticat dur de Gigi Becali, criticile sale ducând la plecarea lui Edi Iordănescu de la echipă.

În iarnă, decis să plece de la FCSB, Budescu a avut trei opţiuni: Sepsi, Petrolul, unde ar fi încasat un salariu mult sub cel cu care era obişnuit, sau Voluntari.

Iniţial, ”Magicianul” l-a anunţat pe Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, că va face pasul la Sfântu Gheorghe, înainte de a se răzgândi şi a semna cu Voluntari, întrucât era mult mai aproape de casa sa din Ploieşti.

O formaţie din Liga 1 vrea să le ia faţa celor de la Petrolul şi Voluntari şi să obţină semnătura lui Constantin Budescu

Încă de când a semnat cu formaţia ilfoveană, Budescu a recunoscut că vrea să mai joace la Petrolul într-o bună zi, iar, odată cu promovarea prahovenilor, acum s-a ivit ocazia perfectă.

Preşedintele ”lupilor galbeni” a anunţat deja transferul ”tricolorului”, în ciuda faptului că cele două părţi nu au ajuns încă la un acord.

Şi Voluntari i-a propus o prelungire de contract lui Budescu, dar este greu de crezut că acesta va alege formaţia ilfoveană peste echipa la care a crescut.

Conform sport.ro, o altă formaţie ar fi interesată să le ia faţa celor două şi să obţină semnătura lui Budescu, o echipă renumită rentru reinventarea jucătorilor, FC Botoşani.

Trupa pregătită de Marius Croitoru ar fi foarte interesată de ”Magician”, dar răspunsul primit din partea internaţionalului român nu a fost cel dorit.

"Eu am spus tot timpul asta, că îmi doresc să mă întorc şi să joc la Petrolul pentru că n-am jucat cu ei în Liga 1 şi îmi doresc acest lucru", a spus Constantin Budescu, într-un interviu acordat pentru PRO TV.

Afla mai multe despre: constantin budescu 

viewscnt
Articole similare