Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O formaţie din Ligue 1 îl doreşte pe columbianul Alfredo Morelos de la Rangers. Oferă 15 milioane de lire sterline

O formaţie din Ligue 1 îl doreşte pe columbianul Alfredo Morelos de la Rangers. Oferă 15 milioane de lire sterline

Fotbal

Comentarii

Atacantul columbian al celor de la FC Rangers, Alfredo Morelos (24 de ani), este dorit de formaţia din Ligue 1, Rennes, potrivit Foot Mercato.

Alfredo Morelos este principala ţintă a celor de la Rennes în această perioadă de transferuri, care se va deschide pe 1 iulie. Francezii se pregătesc pentru accederea în următoarea ediţie a Ligii Campionilor, iar pentru a nu avea probleme prea mari, au decis să-şi întârească compartimentul ofensiv prin aducerea colegului lui Ianis Hagi, atacantul Alfredo Morelos.

În acest moment, Rennes se bazează pe trei atacanţi: Adrien Hunou, Jordan Siebatcheu şi Mbaye Niang. Se zvoneşte în această perioadă de faptul că Niang ar fi dorit cu insistenţă de Olympique Marseille, iar aducerea lui Morelos va fi tocmai oportună.

Rennes ar fi dispusă să ofere aproximativ 15 milioane de lire sterline în schimbul jucătorului, însă oficialii celor de la Rangers vor să obţină cel puţin 20 milioane de lire sterline, o sumă asemănătoare cu cea obţinută de Celtic de la Lyon, în schimbul lui Moussa Dembele.

De asemenea, în cursa pentru atacantul celor de la Rangers s-a înscris şi formaţia qatareză Al-Duhail, care dispune de finanţe serioase. Rămâne de văzut dacă fotbalistul este dispus să aleagă banii în detrimentul fotbalului cu adevărat profesionist.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare