Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O formaţie din Serie A, pe urmele lui Răzvan Marin. Empoli a refuzat să plătească 7.000.000 de euro în schimbul său

O formaţie din Serie A, pe urmele lui Răzvan Marin. Empoli a refuzat să plătească 7.000.000 de euro în schimbul său

Fotbal

Comentarii

”Gazzetta dello Sport” a anunţat că Empoli nu va plăti clauza de transfer definitiv a fotbalistului român Răzvan Marin (27 de ani) - de 7 milioane de euro, iar fotbalistul se va întoarce la Cagliari.

Cu toate acestea, revenirea sa în Sardinia ar putea fi una de scurtă durată, fiind vizat de o formaţie din regiunea Emilia-Romagna.

Destinaţie surpriză pentru Răzvan Marin

Claudio Ranieri s-a arătat mai mult decât încântat de ideea de a-l avea sub coordonare pe Răzvan Marin din sezonul viitor, mai ales după ce Cagliari a promovat în Serie A.

Mijlocaşul român şi-a anunţat impresarul, pe Pietro Chiodi, cel care îl reprezintă şi pe Claudio Ranieri, că va reveni fără probleme la Cagliari, dacă Empoli nu-l transfera, conform presei din Italia.

Cu toate acestea, în ultimele ore s-a strecurat un nou nume printre eventualele destinaţii ale jucătorului. Jurnaliştii italieni anunţă că şi Bologna îl vrea pe Răzvan Marin, însă nu-i va fi deloc uşor.

Empoli nu a renunţat definitiv la ideea transferului lui Răzvan Marin, însă nu vrea să plătească cele 7 milioane de euro din înţelegerea iniţială.

Rămâne de văzut câţi bani va fi dispusă să ofere Bologna şi pentru ce bani ar fi dispusă Cagliari să se despartă de Răzvan Marin.

Răzvan Marin este accidentat

În acest moment, Răzvan Marin se reface după o problemă musculară, ce l-a ţinut departe de echipa naţională a României pentru cele două partide din preliminariile EURO 2024, cu Kosovo (16 ani) şi Elveţia (19 iunie).

Răzvan Marin a ajuns la Cagliari în vara lui 2021, de la Ajax Amsterdam, în schimbul a 10 milioane de euro.  

Sezonul trecut a fost împrumutat la Empoli, care a plătit un milion de euro celor de la Cagliari, plus o clauză de transfer definitiv de 7 milioane de euro, pe care toscanii nu vor să o plătească.

Afla mai multe despre: razvan marinbolognaempolicagliari 

viewscnt
Articole similare