Experiențe împreună.
You are here:

O fostă gimnastă din Brazilia, gest inuman! Fapta care-i poate aduce o condamnare la 30 de ani de închisoare

O fostă gimnastă din Brazilia, gest inuman! Fapta care-i poate aduce o condamnare la 30 de ani de închisoaregalerie foto

Diverse

Comentarii

Ana Carolina Moraes da Silva, 29, o fostă gimnastă din Brazilia, şi-a ucis nou-născutul, după ce l-a aruncat tomberonul de gunoi. Fosta sportivă a avut o explicaţie greu de "digerat".

Atrocitatea a avut loc în Santos, Brazilia, anunţă News.com.au. Partenerul fostei gimnaste a fost cel care a primit primul semnal în privinţa tragediei care urma să se întâmple: "Nu vreau o altă gură de hrănit, n-o vreau", i-a scris tânăra.

Ana Carolina Moraes da Silva, partenera lui Guilherme Bronhara Martinez Garcia, va fi judecată pentru omucidere. Nou-născutul a fost găsit în locul în care ajungea gunoiul aruncat pe tomberonul clădirii în care cuplul locuieşte. 

Galerie foto cu fosta gimnastă

Copilul a fost găsit înfăşurat în ziare înăuntrul unui recipient negru. Conform poliţiei, corpul a fost găsit la câteva ore de la naştere. Legistul a descoperit o lovitură puternică la cap, în urma picajului de la etajul al şaselea. 

Inclusiv Guilherme Bronhara Martinez Garcia, partenerul fostei gimnaste, va fi cercetat, fiind acuzat de complicitate. Bărbatul a ascuns informaţii despre eveniment. Tatăl a avut un discurs cinic în momentul în care mama l-a anunţat despre eveniment: "Mi-ai omorât fiica. Scapă de ea". 

Dacă va fi găsită vinovată, Ana Carolina Moraes da Silva riscă 30 de ani de închisoare. 

Avocata fostei sportive speră la o pedeapsă mai blânda, invocând faptul că Ana Carolina Moraes da Silva nu are antecedente penale, mai are în grijă un alt copil şi că are probleme psihice. 

Totuşi, procurorii consideră că e un caz de crimă cu premeditare, iar procesul va începe în zilele următoare. 

Galerie foto cu fosta gimnastă

viewscnt
Articole similare
Cine e singura sportiva din Romania calificata in trei probe la Jocurile Olimpice. Candideaza si...