Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O fostă mare jucătoare dă verdictul. Care este greşeală pe care o face Simona Halep meci de meci: ”O văd mereu la ea”

O fostă mare jucătoare dă verdictul. Care este greşeală pe care o face Simona Halep meci de meci: ”O văd mereu la ea”

Tenis

Comentarii

Fosta mare jucătoare Mary Pierce, câştigătoare a două Grand Slam-uri, a analizat jocul Simonei Halep din meciul cu Elina Svitolina, încheiat cu victoria jucătoarei din Ucraina, scor 3-6, 4-6, ultimul meci al româncei la Turneul Campioanelor.

Mary Pierce a constatat că Simona Halep a practicat un joc previzibil, în meciul cu ucranianca, nu a avut o variată de rezervă şi nici nu a încercat să schimbe pe parcurs.

"Simona a fost mult prea previzibilă. A trimis totul normal şi n-a încercat să schimbe nimic. A jucat la fel de la începutul meciului până la sfârşit. Nu a încercat nici măcar o clipă să o surprindă pe Svitolina.

Nu a avut nici măcar o clipă un plan de rezervă. Trebuia să se gândească «Asta nu merge, hai să încerc altă variantă». Nu a fost cazul de aşa ceva la Simona. Iar asta este o mare problemă pe care am tot văzut-o la ea.

A pierdut câteva meciuri importante şi nu-i este uşor să le gestioneze. Aici este problema ei, că nu reuşeşte să îşi scoată anumite meciuri din cap. Când a pierdut meciul cu Johanna Konta de la Wimbledon, la 4-1 în setul secund, începuse să facă diverse comentarii catre loja sa. Se vedea frustrarea pe faţa ei. Dacă eşti suporterul ei, iţi doreşti să nu se întâmple asta. Este din nou o mare problemă", a spus Mary Pierce la Tennis TV, potrivit ziare.com.

Afla mai multe despre: simona haleptenis femininwtamary pierce,  

viewscnt
Articole similare