Experiențe împreună.
You are here:

O fostă vedetă de la CFR Cluj a făcut spectacol la primăria la care a candidat! A câştigat alegerile locale la pas

O fostă vedetă de la CFR Cluj a făcut spectacol la primăria la care a candidat! A câştigat alegerile locale la pas galerie foto

Diverse

Comentarii

Fostă vedetă la CFR Cluj, Gabi Mureşan a făcut spectacol la alegerile locale. El a candidat pentru postul de primar al comunei Apold, judeţul Mureş şi şi-a învins fără probleme contracandidatul. În vârstă de 38 de ani, Gabi Mureşan a renunţat la fotbal în 2017, când s-a retras de la ASA Târgu Mureş.

Gabi Mureşan s-a retras cu familia în comuna Apold, în judeţul Mureş, unde şi-a deschis şi o mică afacere. Fostul mijlocaş nu s-a mulţumit cu atât şi a decis să se implice în modernizarea localităţii în care s-a stabilit. Gabi Mureşan a candidat la primăria din localitate şi a făcut spectacol la alegeri.

Fostă vedetă la CFR Cluj, Gabi Mureşan a câştigat spectaculos alegerile

Gabi Mureşan este unul dintre cei mai importanţi jucători din istoria lui CFR Cluj, pentru care a adunat 175 de prezenţe, 20 de goluri şi 12 assist-uri. Fostul mijlocaş defensiv are 3 titluri, 3 Cupe, 3 Supercupe cu CFR Cluj şi a fost piesă importantă în echipa lui CFR Cluj care a făcut performanţe în cupele europene. 

Gabi Mureşan s-a retras în urmă cu trei ani şi a decis să se stabilească alături de familie în comuna Apold, în judeţul Mureş. Şi-a deschis acolo o afacere, dar s-a hotărât să se implice activ şi în dezvoltarea comunităţii care numără 2.900 de locuitori. Gabi Mureşan a decis astfel să candideze la primărie şi a făcut spectacol la alegeri.

Potrivit looksport.ro, Gabi Mureşan a primit 700 de voturi, dintr-un total de 1.300 şi l-a învins astfel pe fostul edil. Diferenţa între cei doi a fost de 350 de voturi. Gabi Mureşan va avea susţinere şi în consiliul local, unde echipa sa a câştigat cele mai multe mandate. 

Fostul mijlocaş a reuşit să-i convingă pe locuitorii din Apold cu programul său şi a făcut astfel spectacol la alegerile locale. 

Gabi Mureşan, unul dintre cei mai duri fotbalişti din România

Gabi Mureşan a fost considerat unul dintre cei mai duri mijlocaşi la închidere din Liga 1. Printre cele mai cunoscute victime a fost Raul Rusescu, căruia i-a produs o fractură de os orbital în timpul unui meci ASA Târgu Mureş - FCSB, în 2014. În urma acelei lovituri, Rusescu a fost în pericol să-şi piardă vederea la ochiul lovit, cel drept. De altfel, medicii i-au aplicat în acea zonă o placă de titan.

Fostul mijlocaş al lui CFR Cluj a semănat teamă în rândul adversarilor săi, fiind eliminat de pe teren de multe ori pentru gesturile nesportive.

Totodată, Gabriel Mureşan e unul dintre cei mai valoroşi mijlocaşi care au jucat la CFR Cluj, fiind campion în trei rânduri cu ardelenii. De asemenea, a mai câştigat trei Cupe ale României cu CFR Cluj.

viewscnt
Articole similare
Cauzele mortii lui Maradona. Ce au descoperit doctorii la autopsie