Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O fostă vedetă din Liga 1 a ajuns la un acord cu Fiorentina pentru postul de antrenor principal. Ar urma să semneze pe 2 ani

O fostă vedetă din Liga 1 a ajuns la un acord cu Fiorentina pentru postul de antrenor principal. Ar urma să semneze pe 2 ani

Serie A

Comentarii

O fostă vedetă din Liga 1 ar fi ajuns la un acord cu Fiorentina pentru a prelua postul de antrenor. Roberto De Zerbi, fost jucător la CFR Cluj, ar urma să semneze pe doi ani cu echipa toscană.

De două ori campion cu CFR Cluj, Roberto De Zerbi s-a retras în 2013 din activitatea de fotbalist şi s-a îndreptat spre antrenorat. Şi-a făcut mâna la Darfo Boario şi Foggia, apoi a fost pentru scurtă vreme la Palermo. A urmat o aventură la Benevento şi din vara lui 2018 o antrenează pe Sassuolo.

Acum, ajuns la 41 de ani, Roberto De Zerbi este gata să urce următoarea treaptă în cariera de antrenor. Fostă vedetă în Liga 1, antrenorul italia ar fi ajuns la un acord cu Fiorentina, unde ar urma să semneze pe 2 ani.

Fostă vedetă în Liga 1, De Zerbi ar fi ajuns la un acord cu Fiorentina pentru postul de antrenor

Publicaţia Sport Italia anunţă în exclusivitate că Roberto De Zerbi a bătut palma cu cei din conducerea Fiorentinei. Antrenorul în vârstă de 41 de ani ar urma să semneze pe doi ani şi ar începe treaba din vară, când îşi termină contractul cu Sassuolo.

Iniţial, Fioretina a negociat cu Gennaro Gattuso, dar negocierile cu antrenorul lui Napoli n-au ajuns într-un punct în care cele două părţi să se înţeleagă.

Fost jucător la Napoli şi la CFR Cluj, De Zerbi este unul dintre cei mai interesanţi antrenori din Serie A. Fostul mijlocaş a reuşit să impresioneze la Sassuolo, pe care a transformat-o într-o echipă spectaculoasă şi imprevizibilă.

Anul trecut, Roberto De Zerbi a fost nominalizat pentru titlul de antrenorul anului în Serie A. Într-un interviu pentru Telekom Sport, acordat la finalul anului trecut, De Zerbi a recunoscut că se va gândi să plece de la Sassuolo abia după finalul acestui sezon:

”Vreau să rămân la Sassuolo până la finalul sezonul, apoi vom vedea ce voi face. Mă simt bine unde sunt acum, am o relaţie extraordinară cu clubul, cu jucătorii, cu echipa. Băieţii sunt de un nivel înalt, îmi face plăcere să îi antrenez. Deci nu este momentul să plec”, spunea atunci De Zerbi.

Acum, De Zerbi are mari şanse să ajungă la Fiorentina, echipă care este departe de momentele de glorie.

Afla mai multe despre: de zerbi 

viewscnt
Articole similare