Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O handbalistă celebră a pozat nud şi fotografiile furate au ajuns pe internet. A dat-o la pace cu Federaţia în urma scandalului

O handbalistă celebră a pozat nud şi fotografiile furate au ajuns pe internet. A dat-o la pace cu Federaţia în urma scandalului

Handbal

Comentarii

Nora Mork, vedeta handbalului feminin norvegian, a făcut pace cu Federaţia din ţara sa după un scandal legat de difuzarea unor fotografii intime ale jucătoarei. Handbalista, în vârstă de 26 ani, a fost deranjată de faptul că forul a reacţionat cu întârziere după ce a fost informată că unii dintre componenţii echipei naţionale masculine a Norvegiei au lăsat să circule fotografii nud ale jucătoarei, piratate din telefonul mobil al acesteia.

În luna ianuarie, într-un interviu acordat ziarului Verdens Gang (VG), Nora Mork a afirmat că are în vedere retragerea din naţionala Norvegiei.

"Nora şi-a exprimat dorinţa de a continua să joace pentru selecţionata naţională, iar noi suntem încântaţi", a declarat miercuri preşedintele Federaţiei Norvegiene de Handbal, Kare Geir Lio, după s-a întâlnit de mai multe ori cu Nora Mork.

"Am căzut de acord să punem în aplicare noi măsuri pentru a rezolva problemele în astfel de cazuri, iar Nora consideră că sunt măsuri bune", a declarat Lio pentru postul de televiziune TV2.

Cea mai bună marcatoare a Campionatului Mondial desfăşurat anul trecut, Nora Mork este în prezent indisponibilă din cauza unei rupturi de ligamente la un genunchi, suferită în cursul meciului disputat pentru echipa sa de club, Gyor, la începutul lunii februarie. 

Afla mai multe despre: nora morknovegiafederatiepoze nudpiratatetelefonfotografiipacescandal 

viewscnt
Articole similare