Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O legendă a Barcelonei despre Ianis Hagi: ”Se vede că este un talent mare”

O legendă a Barcelonei despre Ianis Hagi: ”Se vede că este un talent mare”galerie foto
Comentarii

Albert Ferrer, fost mare fundaş al Barcelonei a vorbit despre Ianis Hagi. Ferrer a evoluat la echipa catalană alături de Hagi şi Gică Popescu

Numele lui Hagi înseamnă încă mult în Spania. Legenda fotbalului românesc, Gică a evoluat atât pentru Real Madrid, cât şi pentru FC Barcelona, cele mai mari cluburi ale fotbalului iberic.

Albert Ferrer, un nume mare în istoria Barcelonei a fost coechipier cu Gică Hagi, iar acum s-a pronunţat şi în legătură cu fiul său, Ianis.

Fiul ”Regelui” a fost subiect de presă în Spania în ultimele luni după ce s-a vehiculat că Barcelona este pe urmele sale. Albert Ferrer a mărturisit: ”Am văzut meciul României cu Norvegia. Ianis Hagi a jucat în ultimele 15 - 20 de minute. Se vede că este un talent mare. Cred că va juca multe meciuri la echipa naţională, pentru că are valoare, dar nu este uşor. Echipa are mulţi jucători de valoare pe acel post, dar mai devreme sau mai târziu va fi om de bază. Să sperăm că va fi la fel ca tatăl său, pentru că a fost un jucător uimitor” a mărturisit Albert Ferrer despre Ianis Hagi.

Albert Ferrer Llopis a fost un fundaş dreapta extrem de apreciat în fotbalul spaniol. Crescut de Barcelona, el a fost coechipier cu Gică Hagi şi Gică Popescu la Barcelona, dar şi cu Dan Petrescu la Chelsea. Pentru Barca, Ferrer a strâns 204 meciuri, iar pentru londonezi 76 de partide. Ferrer a fost internaţional spaniol şi a jucat la toate naţionalele de tineret ale Spaniei. A devenit ulterior antrenor, pregătind pe rând formaţiile Vitesse Arnhem, Cordoba şi Real Mallorca.

Afla mai multe despre: ianis hagialbert ferrer 

viewscnt
Articole similare