Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O legendă a fotbalului, apel disperat împotriva Super Ligii: "Fani, uniţi-vă şi opriţi asta! Nu trebuie să se întâmple!"

O legendă a fotbalului, apel disperat împotriva Super Ligii: "Fani, uniţi-vă şi opriţi asta! Nu trebuie să se întâmple!"
Comentarii

Jamie Carragher, fostul mare fotbalist de la Liverpool, a făcut un apel către fanii fotbalului şi a cerut unitate şi solidaritate împotriva Super Ligii, competiţie pusă la cale de 12 echipe fondatoare. Fostul fundaş central e de părere că înfiinţarea competiţiei poate fi stopată cu proteste.

12 cluburi mari din Europa au anunţat, luni, planul înfiinţării competiţiei European Super League, o ligă cu circuit închis, doar pentru bogaţii de pe continent. Vestea n-a fost bine primită, iar FIFA, UEFA şi fanii sportului rege au reacţionat vehement la adresa planului bogaţilor.

Jamie Carragher, fostul fotbalist al lui Liverpool - acum analist TV -, a făcut un apel către toţi fanii fotbalului şi a cerut unitate împotriva înfiinţării Super Ligii. "Fani ai fotbalului, uniţi-vă! Toţi! Jucători, antrenori, analişti, uniţi-vă şi opriţi asta! Pentru că poate fi oprită! Mergeţi la stadion, uniţi-vă, Super Liga nu poate fi lăsată să ia naştere!", a spus Jamie Caragher, potrivit SkySports.

Ceferin, preşdintele UEFA, anunţă apocalipsa pentru jucători!

Aleksandr Ceferin, preşedintele UEFA, a anunţat că jucătorii care vor participa la Super Ligă nu vor fi lăsaţi să ia parte la Campionatul Mondial sau la Campionatul European, competiţii de sub egida FIFA şi UEFA, şi nu vor mai putea juca pentru echipele lor naţionale!

"Această Super Ligă este doar o chestiune legată de bani. O propunere oribilă, un proiect fără sens. Jucătorii echipelor din Sueprliga nu vor juca la Campionatul European şi nici la Cupa Mondială. Nu vor avea voie să joace pentru echipele naţionale. Cel mai iubit sport din lume se bazează pe o competiţie deschisă, pe integritate, pe merit sportiv şi nu vom permite niciodată ca aceste valori să se schimbe. Această idee este ca o jignire faţă de iubitorii fotbalului şi faţă de societatea noastră. Nu trebuie să-i lăsăm să ia bucuria fotbalului de la noi", a fost mesajul lui Aleksander Ceferin.

Afla mai multe despre: jamie carragherfanifotbalsuper ligaapel 

viewscnt
Articole similare