Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O legendă a fotbalului brazilian îl pune la zid pe Neymar: ”Ar trebui să fie mult mai profesionist”

 O legendă a fotbalului brazilian îl pune la zid pe Neymar: ”Ar trebui să fie mult mai profesionist”

PSG

Comentarii

Unul dintre cei mai mari fotbalişti din istoria fotbalului brazilian, Zico, îl pune la zid pe Neymar, probabil cel mai valoros fotbalist brazilian al momentului.

În opinia legendarului Zico, Neymar are o problemă mare de atitudine, în ciuda faptului că este un talent uriaş. În declaraţii făcute cotidianului italian La Gazzetta dello Sport, Zico a explicat:

”Îmi place foarte mult Neymar. Are un stil de joc extraordinar, dar din punctul meu de vedere el trebuie să fie mult mai profesionist. Aşa cum sunt Messi şi Cristiano Ronaldo, care sunt doi jucători care trăiesc pentru fotbal. Neymar are prea multe distracţii în viaţa sa. Am vorbit cu el şi chiar i-am cerut să îşi schimbe atitudinea. Are deja 28 de ani, joacă la un club mare, poate câştiga UEFA Champions League. Dar asta depinde de felul în care el continuă să joace, nu de un singur meci. Acum e mai matur şi mai experimentat, dar trebuie să fie cu picioarele pe pământ, pentru că este păcat de talentul său” a mărturisit legenda anilor 80 din fotbalul brazilian.

Neymar are 101 meciuri în naţionala Braziliei şi 61 de goluri marcate, fiind unul dintre cei mai buni marcatori din toate timpurile în istoria Selecao. Brazilianul evoluează pentru PSG de două sezoane şi a marcat 69 de goluri în 80 de meciuri în culorile rouges et bleu. 

Afla mai multe despre: neymarzico 

viewscnt
Articole similare