Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O legendă a fotbalului german, declaraţii pentru Telekom Sport: ”Ştiam că o să câştigăm!” Cum a răspuns când a fost întrebat despre Ianis Hagi

O legendă a fotbalului german, declaraţii pentru Telekom Sport: ”Ştiam că o să câştigăm!” Cum a răspuns când a fost întrebat despre Ianis Hagi
Comentarii

Horst Hrubesch, legendă a lui Hamburg, ne-a oferit câteva declaraţii după Germania - România 2-1.

Naţionala României a pierdut la limită în faţa Germaniei la capătul unuia dintre cele mai bune meciuri făcute de ”tricolori” în ultimii ani.

Însă Horst Hrubesch, legendă a fotbalului german, susţine că n-a avut emoţii pentru victorie şi se aştepta ca naţionala ţării sale să învingă.

Horst Hrubesch, legendă a fotbalului german: ”A fost un joc interesant”

La finalul meciului de pe Volksparkstadion, din Hamburg, Horst Hrubesch ne-a acordat un scurt interviu. Legendă a fotbalului german, antrenorul în vârstă de 70 de ani susţine că n-a avut emoţii pentru victorie, deşi România s-a ţinut bine.

Cum vi s-a părut meciul?

A fost un joc interesant, mai ales după golul marcat de România. Faptul că a condus cu 1-0 la pauză a obligat Germania să atace mult, un lucru care s-a şi întâmplat. Au fost ocazii multe, chiar dacă la sfârsit a fost un scor strâns.

Aţi avut emoţii că Germania nu poate câştiga?
Nu, chiar deloc. În repriza a doua şi mai ales după golul de 1-1 am ştiut că o să vină şi golul de 2-1.

V-a plăcut vreun jucător din naţionala României?
Da, au fost câţiva jucători buni, dar nu are niciun sens să-i iau individual, pentru că România a arătat bine ca echipă.

Cum vi s-a părut fiul lui Gheorghe Hagi, Ianis Hagi?
Eu nu sunt genul care să vorbesc despre un jucător anume. Important a fost cum a jucat echipa per total şi meciul a fost unul deschis pentru mult timp, asta contează.

România a fost învinsă cu 2-1 de Germania, în preliminariile CM Qatar 2022.  Golurile au fost marcate Gnabry ’52 şi Muller ‘81 - pentru gazde, respectiv Ianis Hagi ‘9 pentru România.

Cine este Horst Hrubesch

Născut pe 17 aprilie 1951, Horst Hrubesch este una dintre legendele lui Hamburg. A fost atacant şi a jucat la Hamburg dîn perioada 1978 - 1983, una plină de glorie pentru echipa înfiinţată în 1887.

În acea perioadă, Horst Hrubesch a reuşit să câştige cu Hamburg 3 dintre cele 6 titluri de campioană a Germaniei pe care echipa le are în palmares.

De asemenea, cu Horst Hrubesch în echipă, Hamburg a câştigat Cupa Cupelor, în 1983, singurul trofeu european din vitrina clubului.

Hrubesch a reuşit să câştige un trofeu şi alături de naţionala Germaniei, Campionatul European din 1980. În plus, a fost vicecampion mondial în 1982.

În perioada 1997 - 2018, Horst Hrubesch a lucrat pentru Federaţia Germană de Fotbal, unde a antrenat toate echipele de juniori, plus naţionala de tineret, pe care, în 2009, a făcut-o campioană europeană.

Horst Hrubesch a lucrat ultima oară la echipa sa de suflet, Hamburg, de care s-a despărţit în vară.

Afla mai multe despre: horst hrubesch 

viewscnt
Articole similare