Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O legendă a lui Dinamo recunoaşte realitatea sumbră: ”E clar că obiectivul este ca echipa să rămână în Liga 1”. Ce spune despre umilinţa din derby

O legendă a lui Dinamo recunoaşte realitatea sumbră: ”E clar că obiectivul este ca echipa să rămână în Liga 1”. Ce spune despre umilinţa din derby

Dinamo București

Comentarii

Claudiu Niculescu, antrenorul Concordiei Chiajna, a vorbit despre echipa sa de suflet, Dinamo.

Claudiu Niculescu a petrecut nu mai puţin de opt ani la Dinamo, în trei perioade diferite. Atacantul are trei titluri şi trei Cupe alături de ”câini”, însumând 206 meciuri şi 85 de goluri în perioada petrecută în Ştefan cel Mare. Însă acele vremuri s-au scurs pentru Dinamo, iar echipa are obiective diamteral opuse la momentul actual.

Dacă pe vremea lui Niculescu ”roş-albii” sperau la titlu, acum salvarea de la retrogradare este principalul obietiv. Ani de iresponsabilitate financiară au adus clubul unde este, iar Pablo Cortacero a îngropat orice speranţă realistă de a salva clubul.

Însă, cu intrarea în insolvenţă şi DDB prelunând clubul, dinamoviştii speră din nou. După umilinţa din derby, ”câinii” sunt nevoiţi să o ia de la capăt, iar Claudiu Niculescu este covins că echipa poate să rămână în Liga 1. În plus, acesta a afirmat că acel 6-0 nu s-ar fi încheiat la fel dacă Filip nu ar fi fost eiliminat.

O legendă a lui Dinamo recunoaşte realitatea sumbră

”Sunt jucători care au venit, cei noi mă refer, după ce s-a ridicat acea interdicţie de transferuri. Acum nu ştiu la ce nivel sunt, din punct de vedere fizic, dar sunt jucători cu experienţă. Şi mă refer în special la Torje, jucători care pot ajuta clubul. Acum e clar că obiectivul în acest moment e ca echipa să rămână în prima ligă. Sunt convins că vor reuşi să facă acest lucru.

(n.r. Este 0-6 diferenţa reală între Dinamo şi FCSB?) În niciun caz, nu, nu, aia a fost diferenta între cele două echipe, a contat foarte mult eliminarea lui Filip. Poate FCSB ar fi reuşit să câştige până la urmă şi avea toate şansele să o facă, dar nu cred eu că scorul ar fi fost atât de mare”, a declarat Claudiu Niculescu.

Afla mai multe despre: dinamoclaudiu niculescu 

viewscnt
Articole similare