Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O legendă a lui Lazio sare în apărarea lui Ştefan Radu: "Merită să fie tratat altfel, ţinând cont de ce a făcut pentru acest club"

O legendă a lui Lazio sare în apărarea lui Ştefan Radu: "Merită să fie tratat altfel, ţinând cont de ce a făcut pentru acest club"

Serie A

Comentarii

Fostul fotbalist italian Vincenzo D'Amico (64 de ani) a sărit în apărarea fundaşului Ştefan Radu, care este aproape de a se despărţi de Lazio.

După 11 ani petrecuţi în Serie A, presa italiană anunţă că Ştefan Radu nu mai face parte din planurile lui Simone Inzaghi pentru sezonul următor şi ar urma să se despartă de Lazio, deşi mai are contract până în 2021. Un fotbalist legendar al lui Lazio, campion în 1974, crede că românul nu merită un asemenea tratament.

"Viitorul (n.r. - lui Ştefan Radu)? Nu ştiu exact ce s-a întâmplat, dar fundaşul român merită să fie tratat altfel, ţinând cont de ce a făcut pentru Lazio", a declarat Vincenzo D'Amico, pentru Tuttomercatoweb.com.

Fundaşul Ştefan Radu nu duce lipsă de oferte, după anunţul că Lazio nu mai are nevoie de serviciile sale. Napoli şi Fenerbahce ar fi interesate de serviciile românului.

Ştefan Radu se desparte de Lazio, după 11 ani

Clubul Lazio vrea să renunţe la fundaşul Ştefan Radu, a anunţat Gianluca Di Marzio, cunoscut pentru acurateţea informaţiilor pe care le oferă cu privire la transferuri. Ziaristul italian susţine că Lazio este dispusă să îl cedeze gratis pe Radu, dacă fundaşul român îşi găseşte un angajament în altă parte.

În vârstă de 32 de ani, Ştefan Radu mai are contract cu Lazio până în 2021. El evoluează pentru formaţia de pe Stadio Olimpico din 2008, atunci când a fost transferat de la Dinamo.

De atunci, Radu a adunat 347 de meciuri în tricoul echipei italiene şi a reuşit şapte goluri şi 18 assist-uri.

Afla mai multe despre: radu 

viewscnt
Articole similare