Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O legendă a lui Manchester United prezice că fostele rivale vor domina Premier League: "Ele vor fi primele două"

O legendă a lui Manchester United prezice că fostele rivale vor domina Premier League: "Ele vor fi primele două"

Premier League

Comentarii

Jucătorul de legendă a lui Manchester United, Rio Ferdinand (39 de ani), prezice că două dintre rivalele fostei sale echipe vor domina sezonul viitor din Premier League

Fostul fundaş este de părere că primele două clasate la finalul stagiunii 2018-2019 din Premier League vor fi Manchester City şi Liverpool, cele mai mari rivale ale fostei sale echipe. Ferdinand susţine că City arată "mai puternici ca niciodată" şi că Liverpool şi-a îmbunătăţit lotul prin transferurile lui Naby Keita, Alisson, Xherdan Shaqiri şi Fabinho. 

"Sunt fanul lui United şi vreau ca ei să câştige titlul, dar mă tem că acest lucru este foarte greu în acest sezon", a declarat englezul pentru Mirror. 

Ferdinand este îngrijorat de negativitatea care gravitează în jurul echipei conduse de Jose Mourinho, referindu-se la plângerile constante ale antrenorului din presezon în legătură cu activitatea pe piaţa transferurilor şi lotul de jucători pe care l-a avut la îndemână în cantonamentul din Statele Unite. 

Rio Ferdinand a jucat 12 ani pe Old Trafford şi a câştigat 14 trofee, printre care şase medalii de campion şi un trofeu al Ligii Campionilor. 

Afla mai multe despre: rio ferdinandmanchester unitedmanchester cityliverpoolpredictieclasamentpremier league 

viewscnt
Articole similare