Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O legendă a Stelei, mesaj ironic după ce "militarii" nu l-au invitat la inaugurarea noului stadion din Ghencea: "Să vadă dacă mai trăiesc sau ceva!" | EXCLUSIV

O legendă a Stelei, mesaj ironic după ce "militarii" nu l-au invitat la inaugurarea noului stadion din Ghencea: "Să vadă dacă mai trăiesc sau ceva!" | EXCLUSIV

Steaua

Comentarii

O legendă a Stelei este supărată foc pe conducătorii din Ghencea. "Nu s-au întrebat dacă mai trăiesc sau nu când au inaugurat stadionul", a declarat Liţă Dumitru.

Nu toate legendele Stelei sunt apreciate la adevărata lor valoare. Conducătorii militarilor au uitat să îl invite pe Liţă Dumitru la inaugurarea stadionului Ghencea, cu OFK Belgrad. Fostul mijlocaş este dezamăgit că nu a putut fi prezent pe noua arenă.

Liţă Dumitru a jucat opt ani la Steaua şi a cucerit două titluri de campion şi două Cupe ale României.

"Nu m-au văzut aici aştia de la Steaua când au inaugurat stadionul? Să vadă dacă mai trăiesc sau nu mai trăiesc? (n.r. - Nu v-au căutat?) Nimeni! Când s-a inaugurat stadionul eram bolnav. Nu mai ştiu ce aveam. (n.r. - În '74?) În '74. Domnul Coman m-a scos din spital şi m-a adus să joc cu OFK Belgrad. Nu mi-a dat niciun telefon nimeni!", a spus Liţă Dumitru, la Telekom Sport.

La inaugurarea noului stadion din Ghencea au fost invitaţi mai mulţi fotbalişti importanţii din istoria Stelei, în special cei care au câştigat Cupa Campionilor Europeni în 1986. Atunci, suporterii i-au pregătit o scenografie specială lui Marius Lăcătuş cu ocazia retragerii numărului 7.

 

Afla mai multe despre: lita dumitrustadionsteauainaugurare 

viewscnt
Articole similare