Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O legendă a Stelei speră la salvarea marii rivale: ”Fotbalul românesc are nevoie de Dinamo” | EXCLUSIV

O legendă a Stelei speră la salvarea marii rivale: ”Fotbalul românesc are nevoie de Dinamo” | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Într-o discuţie cu Telekom Sport, Costel Gâlcă a dezvăluit că speră la salvarea lui Dinamo, întrucât clubul este important pentru fotbalul românesc.

Rivalitatea dintre Steaua şi Dinamo este bine documentată, cu cele două echipe duelându-se pentru supremaţie în fotbalul românesc de-a lungul anilor. Cele mai de succes echipe româneşti, ”câinii” şi ”roş-albaştrii” sunt rivali de moarte, însă desfiinţarea lui Dinamo ar afecta iremediabil Steaua.

Rivalităţile din fotbal fac sportul cu atât mai incitat, iar dispariţia clubului din Ştefan cel Mare ar fi o lovitură pentru tot fotbalul românesc. Costel Gâlcă, legendă a Stelei şi campion în Liga 1 atât cu clubul armatei, ca jucător, cât şi cu FCSB, ca antrenor, a dezvăluit că Dinamo trebuie salvată, pentru fotbalul de la noi din ţară.

O legendă a Stelei speră la salvarea marii rivale

”E complicat ca un club ca Dinamo să se afle în situaţia asta. Un plus pentru fani că susţin clubul şi tot este pe linia de plutire, sper să se găsească cineva să investească şi să-l îndepărteze pe Cortacero şi să ia clubul înapoi pentru că e un club istoric. Avem nevoie, fotbalul românesc are nevoie de Dinamo”, a declarat Costel Gâlcă, pentru Telekom Sport.

Situaţia din Ştefan cel Mare continuă să degenereze, cu Dusan Uhrin părăsind oficial clubul în cursul zilei de sâmbătă. Fără meciuri de pregătire în picioare pentru jucătorii rămaşi şi cu un lot mai mult decât incomplet, rămâne neclar cum se va descurca Dinamo în sezonul ce urmează.

Afla mai multe despre: dinamo bucureşticostel gâlcă 

viewscnt
Articole similare