Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O legendă din Ştefan cel Mare recunoaşte: ”Clar FCSB-ul are un lot mai valoros decât Dinamo”

O legendă din Ştefan cel Mare recunoaşte: ”Clar FCSB-ul are un lot mai valoros decât Dinamo”
Comentarii

Marius Niculae a vorbit despre derby-ul dintre FCSB şi Dinamo, pe care îl vede clar balansat în favoarea ”roş-albaştrilor” la momentul actual.

Primul ”Derby Etern” al noului sezon va avea loc duminică seara, de la ora 21:00. FCSB va primi vizita lui Dinamo după pauza internaţională, cu multe absenţe importante la echipă. Coman şi Tănase sunt accidentaţi şi vor mai lipsi o vreme, în timp ce de abia revenitul Budescu a devenit indisponibil la scurt timp după ce a semnat cu FCSB-ul.

De cealaltă parte, ”câinii” arată mai bine decât în debutul sezonului, odată cu ridicarea interdicţiei la transferuri şi mutările importante reuşite. Însă, problemele de la club nu sunt nici pe aproape de a fi rezolvate, iar derby-ul se anunţă unul crâncen pentru băieţii lui Bonetti.

Deşi recunoaşte că FCSB-ul are un lot net superior, Marius Niculae nu crede că acesta va face diferenţa. Legenda din Ştefan cel Mare susţine că nu valoarea face diferenţa într-un derby, ci ambiţia şi dorinţa, pe care jucători precum Torje sau Matei le au în abundenţă.

O legendă din Ştefan cel Mare recunoaşte

Clar FCSB are un lot mult mai valoros. Dinamo a încropit o echipă cu tineri de la echipa a doua, cu jucători care au jucat doar în Liga 3, ceea ce a contat foarte mult, de aia au doar câteva puncte.

Dar la acest meci vor fi ambiţii foarte mari, sunt şi jucători care ştiu ce înseamnă derby-urile, şi aici mă refer la Torje, Matei, dacă vor juca, bineînţeles. Dar cu siguranţă vor transmite celorlalţi jucători din experienţa lor”, a declarat Marius Niculae.

Afla mai multe despre: dinamo bucureştifcsbdinamo fcsbmarius niculae 

viewscnt
Articole similare