Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O luptătoare din Australia e noua preferată a lui Vince McMahon. Şeful WWE vrea să o promoveze cât mai repede | FOTO

O luptătoare din Australia e noua preferată a lui Vince McMahon. Şeful WWE vrea să o promoveze cât mai repede | FOTOgalerie foto

WWE

Comentarii

În ultimii ani, wrestlingul feminin a devenit tot mai dezvoltat în SUA şi nu numai. Femeile nu mai sunt tratate doar ca nişte „dive”, ci luptă în meciuri care mai de care mai periculoase şi mai importante, aşa cum o fac bărbaţii. WWE, cea mai mare companie de wrestling din lume, are şi cea mai puternică divizie feminină din lume.

În 2019, femeile au scris istorie la WrestleMania, cel mai important show de wrestling, atunci când au luptat pentru prima dată în main event-ul acestui eveniment colosal. În joc au fost puse centurile din ambele branduri, Raw şi SmackDown, dar campioanele Ronda Rousey,  respectiv Charlotte Flair, au plecat cu mâna goală de pe MetLife Stadium, meciul fiind câştigat de irlandeza Becky Lynch.

Cum Ronda Rousey s-a retras temporar din wrestling, Charlotte Flair este accidentată, iar Becky Lynch este însărcinată, Vince McMahon are nevoie de superstaruri noi, care să le suplinească absenţa celor trei. Pe lista preferatelor şefului WWE a apărut australianca Peyton Royce (n.r. Cassandra McIntosh).

Cine este Peyton Royce

Născută în Sydney, Australia, Peyton Royce (27 de ani), a început wrestlingul în 2009, iar în 2015 a primit un contract din partea WWE. Primii trei ani ai carierei în SUA şi i-a petrecut în NXT, brand-ul care are rol de pepinieră pentru WWE.

De atunci şi până în prezentul apropiat, Peyton a avut meciuri mai mult în diviza tag team decât în cea singles, ea formând echipa „The IIconics” împreună cu buna ei prietenă din adolescenţă, Billie Kay (31 de ani).

Cele două nu au câştigat niciun titlu în NXT, dar carisma de care dau şi acum dovadă le-a propulsat în main roster, mai exact în SmackDown, acolo unde şi-au făcut debutul în anul 2018.

În 2019, la WrestleMania 35, „The IIconics” şi-au trecut în CV primele lor titluri. Peyton Royce şi Billie Kay au câştigat centurile tag team, la capătul unui meci din care au făcut parte echipe formate din multe luptătoare importante ale WWE: campioanele de la acea vreme, Sasha Banks şi Bayley, Beth Phoenix şi Natalya şi Nia Jax şi Tamina.

„The IIconics” au fost campioane timp de 120 de zile, ele pierzând centurile în faţa Alexei Bliss şi a lui Nikki Cross, la un episod Raw. Anul acesta, din dorinţa lui Vince McMahon de a o promova pe Royce, echipa australiencelor a fost separată, fiecare fiind acum obligată să lupte pe cont propriu.

Presa de specialitate din SUA scrie că Peyton Royce este noua preferată a şefului WWE şi că acesta îi prevede un viitor strălucit la singles în compania sa. McMahon este impresionat atât de carisma pe care o are australianca, dar şi de modul în care şi-a îmbunătăţit stilul de luptă.

În timpul liber, Peyton Royce este pasionată de fitness, dans, gătit şi fotografie, lucru care poate fi uşor observat pe contul ei de Instagram, acolo unde are nu mai puţin de 1,7 milioane de urmăritori. Ce-i drept, orele petrecute în sala de fitness şi câteva operaţii estetice fac ca australianca să fie una dintre cele mai atrăgătoare femei din WWE.

Din nefericire pentru admiratorii ei, Peyton Royce este măritată din 2019 cu Shawn Spears (39 de ani), fost wrestler WWE, actualmente angajat în compania rivală, All Elite Wrestling.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: wwepeyton royce 

viewscnt
Articole similare