Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O mare campioană din tenis şi-a anunţat retragerea la 31 de ani: "Sunt dezgustată”

O mare campioană din tenis şi-a anunţat retragerea la 31 de ani: "Sunt dezgustată”

Tenis

Comentarii

Fosta finalistă la Roland Garros în 2012, Sara Errani (31 de ani), şi-a anunţat retragerea din tenis după ce a fost suspendată zece luni de zile pentru dopaj.

Situaţia este destul de complicată pentru tenismena din Italia. Jucătoarea de 31 de ani este dezamăgită de faptul că i-au fost adăugate opt luni la pedeapsă. În primă fază, ea a fost supendată în 2017, după ce a fost depistată pozitiv cu letrozol, pentru două luni, dar Agenţia Italiana Antidoping a făcut recus şi a cerut o pedeapsă mai mare. TAS a mărit suspendarea la 10 luni. Sportiva din Italia a ispăşit două luni pedeapsă, dar pretinde că ar fi stat deja şapte luni de zile pe tuşă.

"Mi-am dedicat toată viaţa acestui sport şi nu cred că merit asta. Am stat deja şapte luni pe tuşă. În perioada de inactivitate, am fost forţată să reîncep de pe locul 280 şi am urcat din nou.

Iar acum vor să mă sancţioneze cu încă opt luni. Este un non-sens! Sunt dezgustată de ce se întâmplă şi nu ştiu dacă voi fi capabilă să mai găsesc puterea necesară şi dorinţa de a juca tenis din nou", a spus Sara Errani, potrivit CNN.

Afla mai multe despre: tenissara eraniretragere errani,  

viewscnt
Articole similare