Experiențe împreună.
You are here:

O medaliată olimpică în 2012, depistată pozitiv după reanalizarea eşantioanelor

O medaliată olimpică în 2012, depistată pozitiv după reanalizarea eşantioanelor

Atletism

Atleta rusă Iulia Guşcina, medaliată cu argint în proba de ştafetă 4x400 m la Jocurile Olimpice de la Londra, a fost depistată pozitiv după reanalizarea eşantioanelor de la competiţia din 2012, a anunţat, joi, Comitetul Internaţional Olimpic (CIO).

Guşcina a concurat la Londra şi în proba de 400 m, la care s-a clasat pe locul 15.

Ea a fost depistată pozitiv cu turinabol şi stanozolol.

O altă atletă din Rusia, Anna Nazarova, care a concurat la JO din 2012 în proba de săritura în lungime, în care a ocupat locul cinci, a fost depistată pozitiv cu turinabol, după reanalizarea eşantioanelor.

Cele două sportive au fost descalificate din probele de la Jocurile Olimpice din 2012.

Comentarii
viewscnt
Articole similare
Cum se apără Năstase după ce a ajuns pentru a doua oară la poliţie, în doar câteva ore. "Consum şi apă, să ştiţi, mai şi mănânc."Nasty spune că a fost "pândit"

Fostul tenisman Ilie Năstase le-a declarat jurnaliştilor la plecarea de la sediul Brigăzii Rutiere, unde a fost dus după ce a fost oprit a doua oară în doar câteva ore în trafic pentru că a condus un scuter deşi avea permisul suspendat, că „mai consumă şi apă şi mai şi mănâncă”, referindu-se la scandalul dintre el şi poliţişti de vineri dimineaţă, când s-a urcat băut la volan. Năstase a spus că a fost sincer cu poliţiştii când le-a mărturisit că a consumat doar trei beri şi a confirmat că i s-a deschis un al doilea dosar penal la câteva ore după primul, de data aceasta pentru că a condus cu permisul suspendat. Fostul tenisman a precizat că a fost din nou testat cu aparatul alcooltest.