Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”O muncă de 87 de minute a fost năruită doar într-o singură fază” Ce crede Leo Grozavu că i-a lipsit lui Sepsi pentru a lua puncte pe terenul campioanei

”O muncă de 87 de minute a fost năruită doar într-o singură fază” Ce crede Leo Grozavu că i-a lipsit lui Sepsi pentru a lua puncte pe terenul campioanei
Comentarii

CFR Cluj a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), formaţia Sepsi Sfântu Gheorghe, în etapa a XIX-a a Ligii I. A marcat Vinicius în minutul 86.

Leo Grozavu, care etapa trecută a obţinut trei puncte în partida contra Universităţii Craiova a acuzat la finalul partidei contra campioanei lipsa de experienţă a fotbaliştilor săi: ”Cred că astăzi aveam nevoie de nişte jucători care să cunoască mai bine tertipurile fotbalului din România. Pentru că am văzut o a doua repriză ca pe vremuri, în anii 90. Şi eu dacă aş fi fost azi jucător, aş fi ştiut ce să fac. Din păcate jucătorii noştri nu au avut maturitatea necesară să înţeleagă că atunci cân vine vântul din pupă trebuie să procedeze şi ei la fel. Nu am văzut-o CFR superioară la joc, dar la capitolul forţă, la capitolul experienţă e clar că sunt o echipă net superioară” a mărturisit tehnicianul care i-a luat locul lui Csaba Laszlo.

El şi-a exprimat dubiile cu privire la valabilitatea golului marcat de CFR Cluj în minutul 86: ”O muncă de 87 de minute a fost năruită doar într-o singură fază. Şi am şi dubii la faza respectivă. 87 de minute i-am blocat bine, din păcate acele 3 minute ne-au fost fatale. Ne-am apărat, ştiam foarte bine ce avem de făcut, ne-a lipsit concentrarea pe acele 3 minute pentru că ştiau bine jucătorii că nu au voie să se apere în 16 metri atât timp cât au jucători cu talie care vin la jocul aerian foarte bine” a mai spus Leo Grozavu. 

Afla mai multe despre: leo grozavu 

viewscnt
Articole similare