Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O necunoscută doar pentru publicul larg! Ce a spus Darren Cahill despre Bianca Andreescu înainte de prima mare finală a carierei

O necunoscută doar pentru publicul larg! Ce a spus Darren Cahill despre Bianca Andreescu înainte de prima mare finală a carierei

Tenis

Comentarii

Bianca Andreescu (60 WTA) o va întâlni pe Angelique Kerber în marea finală de la Indian Wells, iar sportiva cu origini româneşti îşi poate trece în palmares primul trofeu al carierei.

În vârstă de 18 ani, Andreescu a luat prin surprindere lumea tenisului în acest sezon, însă fostul antrenor al Simonei Halep, autralianul Darren Cahill spune că îi văzuse potenţialul încă de când juca la juniori.

Cahill a vorbit pentru Tennis Channel înainte de finala Indian Wells şi a declarat că acesta e doar începutul pentru tânăra jucătoare.

"Andreescu nu a venit de nicăieri. Am observat-o încă de acum doi ani, e o jucătoare extrem de talentată", a declarat Darren Cahill pentru Tennis Channel, înainte de finala de la Indian Wells.



Bianca Andreescu este revelaţia anului în tenisul feminin. A început anul în afara TOP 100 mondial, dar înainte de Indian Wells urcase până pe locul 60 WTA. Acum e prima jucătoare care joacă finala la Indian Wells din postură de wild-card şi şi-a asigurat deja urcarea până pe locul 33 WTA. Dacă va câştiga, sportiva de 18 ani va intra în TOP 30 WTA şi va urca până pe locul 24.

 

Afla mai multe despre: darren cahill 

viewscnt
Articole similare