Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O nouă absenţă pentru Bayern, în finala Campionatului Mondial al Cluburilor. Ce jucător de bază a fost depistat pozitiv cu COVID-19

O nouă absenţă pentru Bayern, în finala Campionatului Mondial al Cluburilor. Ce jucător de bază a fost depistat pozitiv cu COVID-19

Bayern Munchen

Comentarii

După ce Javi Martinez şi Leon Goretzka au fost depistaţi cu corona virus pe 29 ianuarie şi nu au făcut deplasarea la Campionatul Mondial al Cluburilor, un nou jucător de la mijlocul terenului a fost confirmat ca fiind pozitiv. Este vorba de Thomas Muller, care acum va rata finala Club World Cup, din pricina infectării cu virusul.

Thomas Muller este om de bază la Bayern Munchen de mai bine de 10 ani. Neamţul a reuşit 566 de partide, până acum, pentru Bayern. Acesta a înscris 212 goluri şi a dat 207 pase decisive pentru clubul bavarez, reuţind să îşi cimenteze statutul de adevărată legendă, la Munchen. Astfel, este cu adevărat trist că Muller nu va putea juca într-o nouă finală pentru echipa pe care a reprezentat-o toată cariera.

Finala Campionatului Mondial al Cluburilor are loc în această seară, de la ora 20, la Doha. Bayern ar putea adăuga un al 6-lea trofeu ridicat în ultimele 9 luni, după Campionatul Germaniei, Cupa Germaniei, Liga Campionilor, Supercupa Germaniei şi Supercupa Europei.

 

Afla mai multe despre: thomaas mullerbayern munchen 

viewscnt
Articole similare