Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O nouă accidentare pentru Real Madrid, înaintea optimilor Champions League. După Ramos şi Hazard, un alt star al ”galacticilor” este indisponibil

O nouă accidentare pentru Real Madrid, înaintea optimilor Champions League. După Ramos şi Hazard, un alt star al ”galacticilor” este indisponibil

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid va disputa, miercuri, turul din optimile Ligii Campionilor împotriva celor del la Atalanta. ”Galacticii” au fost terorizaţi de accidentări tot sezonul, iar problemele continuă pentru trupa lui Zidane.

După ce Eden Hazard, Sergio Ramos, Marcelo, Dani Carvajal, Rodrygo, Federico Valverde, Alvaro Odriozola şi Eder Militao erau deja anunţaţi indisponibili pentru prima manşă împotriva Atalantei, acum Benzema a fost şi el omis de pe lista jucătorilor ce vor face deplasarea în Italia.

Golgheterul Realului a lipsit şi din ultima etapă de campionat, în care ”los blancos” s-au impus cu greu împotriva lui Real Valladolid, cu 1-0, din cazua unei accidentări necunoscute. Se pare că acesta nu s-a recuperat în timp nici măcar pentru a începe pe bancă, în Italia. De fiecare dată când francezul este indisponibil, trupa lui Zidane se chinuie să găsească poarta adversă, iar madrilenii vor spera că se vor putea descurca fără talismanul lor în următoarea partidă.

După plecarea lui Ronaldo de pe Bernabeu, Benzema a fost golgheterul Realului în fiecare sezon şi i-a condus ofensiv aproape singur pe ”galactici” în ultimii ani. Ajuns la 33 de ani, jucătorul cu origini algeriene este în continuare fotbalistul cu cele mai multe reuşite din echipa Realului, reuşind 17 goluri în toate competiţiile, în acest sezon, în ciuda faptului că s-a luptat cu diverse accidentări pe parcursul stagiunii.

Afla mai multe despre: real madrid 

viewscnt
Articole similare